In de jaren ’80 waren er drie bekende actiehelden die nu hun opwachting maken in World of Tanks Console. In eerdere seizoenen kon je al kennis maken met de WWE SummerSlam en Hot Wheels. Tijdens de grote update van Season 3 kan je deze iconen dus tegenkomen.
Elk personage heeft een eigen type tank en via de update zijn ook de UI en de tank ervaringen aangepast. Met de backwards-compatibility op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S kunnen de PlayStation 4 en Xbox One gamers middels de crossplatform gewoon samen spelen.

Wist je dat World of Tanks gratis te spelen is? WorldofTanks.nl

James Braddock bekend van Missing in Action, krijgt gebruikt de Strv K om zware uitrusting IX te leiden. Uitstekende geweerdepressie, sterk pantser aan de voorkant en verbeterde doelwitacquisitie zijn een perfecte match voor de zeer gedecoreerde veteraan.

John Rambo, held van de veelgeprezen Rambo-serie, bestuurt het zware Tier IX-monster Concept 1B. De flexibele pistooldepressie en hoge mobiliteit vertegenwoordigen Rambo’s guerrillatactiek, kracht en stamina om elk gevecht te domineren.

Snake Plissken’s De protagonist van de cult klassiekers Escape From New York and Escape from LA. Onder hem komt de Tier X-tankvernietiger Object 268 Versie V wordt gekenmerkt door zijn waanzinnige schadewaarden en penetratiekracht. Als de ratelslang eenmaal een vijand in het vizier heeft is er geen ontsnappen meer mogelijk.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.