We zitten thuis, het ijs smelt weer en wellicht slaat de verveling (ondanks onze vele tips) wel enorm toe. Wees gerust: we duiken dit maal in de online Escape Rooms en die zijn ook nog eens helemaal gratis te spelen! Ga er voor zitten, laat je hersenen kraken en ontsnap uit de digitale Escape Rooms die we voor je op een rijtje hebben gezet.

Escape Rooms zijn hartstikke hot! Helaas kunnen we ditmaal niet fysiek ontsnappen, maar gelukkig wel digitaal. Puzzel er op los en laat je hersenen kraken, alleen of met het gezin of vrienden.
We hebben drie gratis Escape Rooms voor je gevonden welke stuk voor stuk voor uren speelplezier zorgen.

The Hogwarts Escape
Ontsnappen uit Zweinstein? We hebben het hier natuurlijk over een Escape Room met een Harry Potter- thema! Je ontvangt je Zweinstein-brief en het avontuur kan beginnen. Op weg naar school maak je een nieuwe vriend die goed in je vriendengroep past. Op een avond is je nieuwe vriend verdwenen. Heeft dit iets te maken met haar grootste geheim? Aan jullie de taak om te achterhalen wat er is gebeurd.

De Verloren Herinnering
Op de zolder van jullie nieuwe huis vinden jullie een prachtige oude kist. Deze kist zit vol herinneringen waarbij de vragen naar boven komen als wat deze voorwerpen allemaal betekenen en van wie de kist daadwerkelijk was? Aan jullie de taak om op deze vragen antwoorden te krijgen. De Verloren Herinnering grijpt terug naar de Tweede Wereldoorlog en is gemaakt door 18 samenwerkende escape room- eigenaren. Het avontuur staat garant voor 3 tot 10 uur puzzelplezier.

De Romeinse Koerier
Waan je een legionair in het Oude Romeinse Rijk. Jij bent een lid van de Fundamentarii, deze koeriersdivisie is opgericht door Keizer Augustus. In een castellum, tegenwoordig Vechten genoemd, ben jij gestationeerd aan de grenzen van het Romeinse Rijk. Op een dag wordt je opgeroepen om je te melden bij de commandant in het praetorium. Wat zou dit te betekenen hebben? Voor deze escape room is het handig wanneer je een doosje lucifers in huis hebt en de speeltijd ligt tussen de 1,5 en 2,5 uur.

Uiteraard zijn deze drie escape rooms gratis te spelen tijdens deze lockdown. Stuk voor stuk zijn ze opgezet om plezier te geven vanuit huis. De individuele escape rooms kun je wel steunen met een vrijwillige bijdrage.

One Comment on “Speel Online Escape Rooms voor Nop”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.