Vorig jaar werkte Levi’s samen met Super Mario om een heuse kledinglijn op de markt te brengen. Omdat Pokémon dit jaar 25 jaar bestaat, brengt Levi’s opnieuw een speciale collectie uit met onder andere Pikachu in de hoofdrol. Benieuwd welke kledingstukken er zullen verschijnen?

Levi’s boekte een succes met hun speciale Super Mario-collectie. Gave hoodies, T-shirts, broeken en gepatchte spijkerbroeken en -jacks. Voor zowel heren, dames en kinderen konden zich volledig kleden in leuke Super Mario-kleding. En dit succes heeft een vervolg. In plaats van onze beroemde loodgieter komt het merk met een speciale Pokémon-collectie, omdat Pokémon dit jaar hun 25-jarige jubileum viert. Een bijzondere mijlpaal, al zeg ik het zelf. En de eerste beelden zijn al buiten gebracht op de Japanse Levi’s website. Check hieronder wat we allemaal eventueel kunnen verwachten.

Bron afbeeldingen: Levi’s.jp

Hele leuke items weer dit jaar, en ook weer gevarieerd. Ook nu een leuke hoodies met print, een T-shirt waar Pikachu op staat en volledige geprinte broek, maar ook speciale accessoires zoals een schoudertas. En wil je, je als Misty kleden? Dan kan je een volledige outfit aanschaffen: spijkershort met bretels en bijbehorende tanktop. Zo te zien is de collectie beschikbaar voor zowel dames als heren. Het is onduidelijk of Kids ook een eigen collectie krijgt.

Het is alleen onzeker of Nederland deze collectie ook gaat krijgen. Helaas heeft ons koude kikkerlandje vorig jaar niet alles gekregen van de Super Mario-collectie. Stiekem hoop ik dat we dit jaar meer kunnen gaan verwachten. Naar verwachting wordt de Pokémon-collectie op 15 februari 2021 wereldwijd uitgebracht. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je in op de nieuwsbrief van Levi’s want dan weet jij als eerste dat de collectie uit is.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.