Het is vandaag Valentijnsdag. Tijd om de liefde aan je partner nog maar eens nadrukkelijk kenbaar te maken. Natuurlijk is dat iedere dag van het jaar mogelijk, maar met Valentijnsdag ligt de nadruk er behoorlijk op en ben je zowat verplicht om je partner een cadeautje te geven of iets anders liefs te doen. Deze Valentijns-dag geven wij jullie relatie-advies van Dr. Hakim.

Wait! What?! Relatie-advies denk je nu? Wat heb ik daar nu aan? Nou… dit relatie-advies staat in lijn met de co-op game It Takes Two. Al eerder schreven we een artikel over deze nieuwe game (hier terug te lezen) waarin het kibbelende koppel Cody en May centraal staan. In de aanloop naar het redden van hun huwelijk heeft Dr. Hakim (een wereld-wijde bestseller en beroemd expert op het gebied van de liefde) alvast wat relatie-advies voordat ze het knotsgekke, grensverleggende avontuur daadwerkelijk aangaan. Relatie-advies is toch even nodig, aangezien samenwerking de essentie van de game is. De expert heeft al miljoenen koppeltjes liefdesadvies gegeven, dus zijn verwachting is dat het met Cody en May ook wel goed komt. Echter moeten ze de grote relatie-test nog doorstaan in It Takes Two.

Het relatie-advies van Dr. Hakim is te vinden in deze blogpost. Kort door de bocht gezegd:
“Dr Hakim’s Three Lessons to save a broken relationship: give each other enough time! Let passion light the path to the purpose of life! Rediscover your lost attraction!”

Wanneer je nu uitermate nieuwsgierig bent geworden kijk dan vooral hier de trailer nog even:

It Takes Two is vanaf 26 maart 2021 te spelen op de Playstation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam. Kies je voor de Playstation 4 of Xbox One dan kun je hem gratis upgraden naar de next-gen versie. Zorg ervoor dat je alvast een partner gestrikt hebt. Mijn partner heeft geen keus en wij gaan er op los kibbelen in dit spannende coöperatieve avontuur, waarbij je o.a. losgeslagen stofzuigers, gladde liefdesgoeroes, gangstereekhoorns of magische sneeuwbollen kunt verwachten.

© Hazelight
© Electronic Arts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.