Welkom in een magische wereld. Dit is het verhaal van Cody en May en met deze poppen ga je op avontuur in It Takes Two. Niet zomaar een avontuur, maar één waar absoluut twee spelers voor nodig zijn, want het is een co-op-avontuur. Vanaf 26 maart 2021 is dit grensverleggende platformavontuur te spelen op de consoles en PC.


It Takes Two, precies waar het om draait, want in dit co-op-avontuur zijn er twee spelers nodig om aan de slag te gaan. Electronic Arts werkt hiervoor samen met de marktleider op co-op-gebied, namelijk het Zweedse Hazelight. Deze ontwikkelaar is bekend van o.a. Brothers: A Tale of Two Sons en A Way Out. Verwacht een unieke en gevarieerde gameplay en een emotioneel verhaal. Een huwelijk gaat niet altijd over rozen en dat zal deze game ook zeker duidelijk maken, want ook al kibbelen ze er op los, ze zullen moeten leren hun onenigheden te overwinnen en als één geheel samen te werken. Immers samen sta je sterker dan alleen.

Bekijk de enorm toffe trailer hier:

Cody en May zijn door een toverspreuk in poppen veranderd. Ze zitten gevangen in een fantastische, magische en onvoorspelbare wereld. Willen ze terug veranderen in mensen dan zullen ze toch echt hun afbrokkelende relatie dienen te lijmen. Verwacht dan ook een diversiteit aan vrolijke en onverwachte uitdagingen die voltooid dienen te worden. Host van het geheel is Dr. Hakim van The Book Of Love. Beide personages hebben hun eigen unieke vaardigheden en enkel door samen te werken kunnen ze hun doel bereiken en daarmee hun relatie redden. Niet geheel onbelangrijk: ook de nodige hilarische momenten en een unieke, metaforische gameplay-ervaring staan op je te wachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan losgeslagen stofzuigers, gladde liefdesgoeroes, gangstereekhoorns of magische sneeuwbollen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Laat zien dat jij en je partner het ultieme koppel zijn en mocht je nu thuis een beetje bonje hebben gehad dan komt het vast helemaal goed met een potje It Takes Two.

It Takes Two is vanaf 26 maart 2021 te spelen op de Playstation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam. Kies je voor de Playstation 4 of Xbox One dan kun je hem gratis upgraden naar de next-gen versie.

© Hazelight
© Electronic Arts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.