Pretparken bouwen in Planet Coaster! De game is onlangs uitgebracht voor de consoles en nu al kun je aan de gang met een heuse uitbreiding. In deze expansion, genaamd the Spooky & Adventure bundel kun je nóg meer pretparkplezier bouwen. Het park wordt groter en groter! Verwacht spooktaculaire koude rillingen en avontuurlijke sensaties!

Was je al uitgekeken op de mogelijkheden die het basisspel bood? Dan zijn er in deze Spooky & Adventure Bundle nóg meer manieren om je bezoekers te vermaken; van nieuwe attracties tot aan raadselachtige entertainers en nieuwe landschappen en bouwstukken.

King Ghoster is een huiveringwekkende attractie in de vorm van een achterbaan en de grootste nachtmerries van bezoekers worden werkelijkheid in het spookhuis The Hoax. In the Huntsman wordt je om je as gedraaid in een reusachtige spin. Decoreer de omgeving met mistige begraafplaatsen waar het spookt en spookhuizen vol ratten. Durven jouw bezoekers dit wel aan?

Bekijk de trailer voor de Spooky pack hier:

Toch behoefte aan meer avontuur? Dan kun je terecht op het junglepad met het Adventure Pack, bestaande uit een gloednieuwe achtbaan, twee water-attracties en decoratie en landschappen waar de lianen in overvloed zijn. In de attractie Island Adventure maak je een boottocht over grote watermassa’s, pas maar op dat je niet nat wordt! Toch liever iets rustiger aandoen en mooie dieren bewonderen? Dat kan in Land Ahoy! Duik de mijnen in met Gold Fever en kantel en slinger alle kanten op naar het hart van de tempel waar je vele verrassingen te wachten staan.

Je kunt naar hartenlust bouwen aan de nieuwe attracties, want in Planet Coaster bouw jij jouw attractiepark zoals jij het wilt. Hulp nodig? Gebruik dan de blauwdrukken. Ook nieuw is de Frontier Workshop waarmee je je creaties kunt delen met de wereld óf juist inspiratie opdoen.

De Spooky & Adventure Bundle voor Planet Coaster is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®4 en PlayStation®5 en kost je € 12,99. Toch liever één van de twee? In dat geval betaal je € 9,99.

© Frontier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.