Maplestory is één van de grootste en meest actieve free-to-play, side-scrolling MMORPG’s. Meer dan 13 miljoen spelers wereldwijd spelen het spel met veel liefde. Verwant MapleStory M biedt de nostalgische wereld van MapleStory voor de mobiel. Onlangs vierde deze versie haar tweede verjaardag en maakte bekend dat de game al 16 miljoen keer gedownload is. Geliefde games dienen in ontwikkeling te blijven en zo Nexon er ook over, want ze zijn een samenwerking aangegaan met de Koreaanse K-Pop-sensatie BTS.


BTS kent inmiddels ook miljoenen fans en is één van de bekendste K-Pop-bands ter wereld. Reden te meer voor MapleStory om deze geliefde heren in hun game te verwerken. Vanaf 16 december kunnen spelers met hun karakters de blits maken met de toffe outfit items ontworpen door de leden van BTS zelf.

Bekijk de introductie van BTS in MapleStory hier:

In meerdere video’s die gepubliceerd zijn na de aankondiging van de samenwerking hebben all BTS leden hun eigen MapleStory outfit items bedacht en ieder item is gebaseerd op hun eigen herinneringen aan de game. Unieke designs zijn hier uit voortgekomen, waaronder een Nexon headquarters building hat. Alle designs zijn hier te bekijken en klaar om door jouw karakter gedragen te worden.

Trouwe fans zullen items en bundels herkennen, waaronder de “[BTS] Mikrokosmos,” “[BTS] Army Bomb” en de “[BTS] Black Swan Master Package.” De complete 3-delige video serie vol achtergrond-informatie (en een speelduur van in totaal bijna een uur) is hier terug te zien op het YouTube kanaal van MapleStory. In totaal zijn er vijf verschillende MapleStory X BTS bundels te beschikbaar met in totaal 27 items. Stuk voor stuk items die voor iedere MapleStory en iedere BTS- fan niet mogen ontbreken aan hun spel. Maple Story downloaden is hier mogelijk.

© Nexon America Inc.
© 2020 NEXON Korea Corporation and NEXON America Inc. All Rights Reserved
© MapleStory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.