Inmiddels hebben we op Female-Gamers.nl al meerdere malen geschreven over het nieuwe project van de makers van Sonic, namelijk Balan Wonderworld. Nu is er ook een gratis demo te spelen van de game die op 26 maart in zijn volledigheid zal verschijnen. Uiteraard hebben wij hem ook gespeeld!

Maak je klaar voor een grootse show in het theater van Balan. De show kan bijna gaan beginnen, want je krijgt nu alvast een voorproefje met een schitterende demo. Een ideale manier om even goed te kijken of het een game voor jou is en of het je aanspreekt. Speel je de demo en schaf je later de volledige game aan dan kun je de ontgrendelde platformspecifieke bonuskostuums meteen gebruiken.

Bekijk hier de gloednieuwe True Happiness is an Adventure-trailer:
https://youtube.com/watch?v=gdf85ydqfBM%3Ffeature%3Doembed

In de trailer zie je onder meer de toffe gebieden die te spelen zijn, maar ook alvast een indruk van de kostuums die je kunt verzamelen. Deze kostuums zijn een zeer belangrijk onderdeel van de game en zijn er in vele soorten en maten met bijbehorende eigen krachten. In totaal zijn er maar liefst 80 te verzamelen.

In de demo heb je toegang tot drie van de twaalf magische werelden (en psstt… werelden bestaan ook uit diverse takes), genoeg om een goed beeld te creëren. Maar wellicht ook een beetje too much, omdat je stiekem daarna heel graag door zou willen spelen. Ervaar ook meteen hoe de game met twee spelers werkt, want er is ook een lokale coop-stand, waarin je met zowel hoofdrolspelers Leo als Emma tegelijk Negati kunt bestrijden, mini-games kunt spelen en uiteraard je verzameldrift op de proef kunt stellen. Ieder kostuums heeft eigen vaardigheden en dankzij de demo krijg je hier een veel beter beeld van. Meteen valt op dat voor diverse onderdelen in een level een ander kostuum is vereist, dus zorgt voor een hogere herspeelbaarheid. Ook de schattige, kleine, pluizige kuikentjes vormen een belangrijk onderdeel van de game, maar ook daarvan ligt de demo al een tipje van de sluier op. Het geheel komt zwaar chaotisch over in het begin en er komt een explosie aan diversiteit op je afgevuurd, indien je eenmaal lekker in de demo zit heb ik persoonlijk als een verslavende game ervaren en kan ik niet wachten op de volledige game welke op 26 maart het daglicht ziet.

De demo spelen is mogelijk via de volgende links: PlayStation®5/PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S/Xbox One en Steam®.

Het volledige Balan Wonderworld-avontuur is te spelen vanaf 26 maart 2021 op de PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam®. Koop je een fysiek exemplaar, dan krijg je een speciale Balan Theatre-ticket (hiervoor geldt op = op).

BALAN WONDERWORLD © 2021 SQUARE ENIX CO., LTD.  Alle rechten voorbehouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.