Coop-games zijn altijd een groot plezier om te spelen. Zeker hier in huis kunnen wij er ons enorm mee vermaken. Inmiddels hebben we al vele cooperatieve games gespeeld, maar gelukkig worden er steeds nieuwe aangekondigd. Eentje die er bij kan op het wensenlijstje: Gelly Break Deluxe!

Het Duitse Byterockers’ Games schudt van opwinding, want ze kondigen de terugkeer van de Gellies aan! Ze zijn plakkerig, ze waggelen, en ze zijn terug in Gelly Break Deluxe. Een uitgebreidere remaster van de originele co-op platformer die waggelend naar de PC, PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X | S en Nintendo Switch komt.

De teaser trailer van Gelly Break Deluxe zie je hier:

In de game neem je de rol aan van twee schattige en squishy gellies hoe ironisch ook genaamd Gel en Lee. Samen dienen deze plooibare partners hun kleurrijke cartoonwereld te redden van de gemene Evil Blob door het op te nemen tegen zijn vochtige volgelingen, uitdagende platforms te veroveren en machtige bazen te verslaan. Alleen met de gecombineerde mogelijkheden van onze Gelly-helden kunnen spelers slagen in Gelly Break Deluxe. Chaos gegarandeerd!

Maak je klaar voor 16 heerlijke levels die zich afspelen in zes verschillende werelden. De game is solo te spelen, maar biedt natuurlijk veel meer plezier met familie en vrienden. Het wordt niet gemakkelijke opgave, maar het plezier en de actie zullen er een doldwaze pret van maken. Maak er ook vooral een missie van om alle achievements te behalen en Gellies te verzamelen om nieuwe uitdagingen vrij te spelen. Vanaf 12 augustus kunnen de Gellies al schuddend aan het werk gezet worden en dat beloven knotsgekke en drillende avonden te worden!

© ByteRockers’ Games GmbH & Co. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.