“Teach the gods to create a better world – or mess it all up!” – dat is de boodschap die we meekrijgen bij Mythic Ocean. We duiken diep de zee in en gaan op onderzoek naar alle pracht en praal die zich diep in de oceanen bevinden. Duik je mee de diepte in?

“When a world ends… A new one must be created…” Verken de oceaan en ontmoet de Goden. Jouw keuzes in de game hebben invloed op de toekomst diep in de zee. Mythic Ocean is een sfeervol en charmant avontuur waarbij je bevriend raakt met een pantheon van goden onder de zee, helpt hun problemen op te lossen en keuzes maakt die de geboorte van een nieuwe wereld bepalen.

Bekijk hier de trailer van de game:


Je probeert de Goden van de zee een betere wereld aan te praten, maar je kunt het natuurlijk ook helemaal verpesten en er voor zorgen dat het een grote chaos wordt. Je krijgt de kans om de oceaan volledig te verkennen en daarbij is belangrijk om te weten: die zijn enorm groot! Gedurende je verkenningstocht hebben je diepgaande conversatie met zes verschillende goden en een grote diversiteit aan zeewezens. Jouw adviezen veranderen het verhaal continue en leidt tot duizenden mogelijke eindes, er is dan ook een een mogelijk dat je verhaal eindigt in harmonie of in totale opschudding.

Mede door de vele mogelijkheden aan uitkomst biedt Mythic Ocean een game die je keer op keer opnieuw kunt spelen dankzij deze vele eindes. Alles gaat er teder aan toe, want er zijn geen veldslagen, je kunt niet sterven en er zijn geen fouten om te maken. Alles draait om jouw keuzes die leiden tot jouw gekozen einde van het verhaal.

Benieuwd geworden en toch niet helemaal zeker of je de game aan wilt schaffen? Download nu de demo! Enthousiast geworden? De volledige game is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Xbox One & Xbox Series X|S.


© Paralune
© Nakana.io

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.