Op 20 augustus zal er een Director’s Cut uitkomen van de game Ghost of Tsushima. Deze nieuwe editie zal uit worden gebracht op PlayStation 4 en PlayStation 5. Deze zal naast de originele game, dat in juli vorig jaar is uitgekomen, ook elke eerder uitgebrachte DLC bevatten. De Director’s Cut zal dus de meest complete editie ooit zijn van de game.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut bevat naast de volledige game, de Iki Island-uitbreiding, de Legends mode waarbij spelers samen online kunnen spelen.

De Iki Island-uitbreiding bevat een gloednieuw verhaal voor hoofdpersonage Jin, waarin hij afreist naar het eiland om de geruchten van een Mongoolse aanwezigheid te onderzoeken. Maar al snel bevindt hij zich in persoonlijke affaires waarbij hij geforceerd wordt om traumatische momenten uit zijn verleden her te beleven. De uitbreiding brengt naast een heel nieuw verhaal, natuurlijk ook nieuwe personages mee en een eiland boordevol met nieuwe content. Spelers kunnen zelfs nieuwe diertjes aaien!

Spelers die een PlayStation 4-versie hebben van de game kunnen gebruik maken van een upgrade naar de nieuwe console. Dit kost vanaf 20 augustus slechts €9,99. Mocht je de originele versie in bezit hebben, dan kunnen spelers ook upgraden naar de Director’s Cut. Hier zit echter een prijskaartje van €29,99. Uiteraard kunnen spelers hun voortgang overzetten.

In Ghost of Tsushima kruipen spelers in de rol van Jin, de laatst overgebleven samoerai die tegenstand biedt tegen het Mongoolse Rijk. De game is ontwikkeld door Sucker Punch Productions en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut zal op 20 augustus worden uitgebracht op PlayStation 4 en 5. Bekijk hier de aankondigingstrailer:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.