Ontwikkelaar Respawn en uitgever Electronic Arts hebben het nieuwste in-game-evenement van Apex Legends aangekondigd, genaamd Thrillseekers. Spelers kunnen van 13 juli tot 3 augustus deelnemen aan dit evenement. Thrillseekers introduceert onder andere een gloednieuwe Arenas-map, alsook nieuwe beloningen en nieuwe skins.

De nieuwe Arenas-map die Thrillseekers met zich meebrengt, is genaamd Overflow. Doordat de map lane-gericht is, onderscheidt deze map zich van anderen. Elke locatie wordt hierbij gescheiden door hoge met lava gevulde bouwwerken. Vanwege deze scheiding moeten spelers waakzaam blijven, voordat ze een definitieve keuze maken voor een kant. Anders lopen ze gevaar om te worden geflankeerd. Dit is de zevende map die wordt toegevoegd aan de doorlopende roulatie van drie maps, wat het continu evoluerende ecosysteem van Apex Legends des te interessanter maakt.

Thrillseeker zal ook elke week nieuwe beloningspaden bieden. In de eerste week krijgen spelers de kans om toegang te krijgen tot de Rampart Wastelander Set, inclusief een bijpassende gun charm, een wapenskin en een Legendary Rampart-skin. Week twee biedt Battle Pass-boosters, crafting metals en Apex packs. Week drie zal de Lethal Enforcer Bangalore Skin met zich meebrengen en nog veel meer.

Spelers kunnen daarnaast dagelijks meer dan 1000 punten vrijspelen en het aantal uitdagingen zal dagelijks ververst worden. Per week zal er ook een badge vrijgespeeld kunnen worden door bepaalde uitdagingen te voltooien.

Naast het Thrillseeker-evenement zal er ook een Summer Splash Sale plaatsvinden van 13 juli tot 27 juli. Deze sale brengt populaire skins terug, inclusief de Youngblood en Voidwalker, naast doorlopende acties voor Apex packs.

Bekijk hier de trailer voor het Apex Legends ingame-evenement Thrillseeker:

Apex Legends is gratis te downloaden voor PC (Origin en Steam), PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S is de game backwards compatible.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.