Een zoektocht van een moeder om haar jongen te redden, dat is waar Macrotis: A Mother’s Journey om draait. Een schitterende platformer die absoluut een pareltje is om te spelen. Én dit pareltje waarin je Bilby helpt om haar kinderen terug te vinden komt naar de Nintendo Switch!

De game hebben wij vorig jaar al met veel plezier gespeeld, immers is Macrotis: A Mother’s Journey al een tijdje verkrijgbaar voor de Playstation 4 (hier) en Xbox One (hier). Dit is het verhaal van moeder Bilby, met haar grote oortjes en lange staartje, die er alles aan doet om haar kinderen te redden. Een vertederend en magisch verhaal in schitterende werelden waarin kleine acties tot grote dingen in staat zijn. Dit verhaal zal ongetwijfeld nog lang indruk op je blijven maken. Help jij Bilby om haar doel te bereiken?

Bekijk de hartverscheurende trailer hier nog even:

Wij zijn in ieder geval al enorm enthousiast geweest en mochten de game in 2020 al spelen op de PlayStation 4. De conclusie luidde: “Macrotis – A Mother’s Journey is een klassieke side-scrolling puzzle-platformer. Is dat erg? Absoluut niet! Het verhaal speelt lekker weg, de puzzels zijn over het algemeen niet al te moeilijk en de levels zijn lekker lang. Het vleugje magie geeft het al aangrijpende verhaal net een extra touch. Een aanrader? Absoluut! De beste Indie-game die ik in 2020 heb mogen spelen.” De game werd bekroond met een Pink Prize en een 8,6 als eindcijfer. De complete review kun je hier nog even teruglezen. Wil je een leuke platformer spelen op de Nintendo Switch? Eentje die niet al te veel tijd in beslag neemt, een diepgaand verhaal heeft en een fijne soundtrack? Speel dan absoluut Macrotis: A Mother’s Journey. Vanaf 15 juli is de game te spelen op de Nintendo Switch.

© Eastasiasoft Limited, Proud Dinosaurs, Orsam Information Technologies. All Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.