KeyWe draait om Jeff en Debra, de twee kiwi-vogels runnen een postcentrum en zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen. In deze coöperatieve post-puzzel-game zul je de paniek in de postkamer onder controle proberen te houden. Eindelijk is bekend geworden dat de chaos in de postruimte aankomende zomer losbarst.

Inderdaad, eindelijk, want KeyWe stond al zeer lang op mijn radar. Tot op heden bleef het aardig stil rondom de release, tot er opeens een aankondigingstrailer verscheen met een bijbehorend schrijven. KeyWe is in zicht en al sneller dan we denken! Nog mooier is dat niet alleen PC-gamers aan de slag kunnen met het schattige en chaotische postpuzzelspel, maar ook console-spelers. KeyWe is aankomende zomer verkrijgbaar voor de PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S- en Xbox One en het Nintendo Switch™.

Bekijk de superschattige, maar tevens ook alvast chaotische aankondiging van de game hier:

Persoonlijk wordt ik er altijd enorm blij van als er onverwachts een leuk pakketje op mijn deurmat valt. Helaas gebeurd dit niet zo heel vaak, maar alle post die je ontvangt gaat een heel proces door in het postcentrum. Stiekem zou ik best eens willen zien hoe dat nu allemaal in zijn werk gaat. Gelukkig zijn daar Jeff en Debra, deze twee kiwi’s (vogels dus) runnen het postcentrum en daar gaat hier niet altijd op rolletjes. Er is zoveel te doen in het postkantoor van Bungalow Basin’s Telepost, waaronder telegrammen typen, pakjes versturen en dringende berichten versturen. Fun en chaos komen samen in deze coöperatieve game die zowel een digitale als een fysieke release zal krijgen. 

 Even voor de duidelijkheid, het gaat hier om kiwi’s die de boel runnen. Oftewel vogels die niet kunnen vliegen, en geen handen hebben om alles eenvoudig op te kunnen pakken. Hierdoor zullen alle taken dus springend, flapperend, pikkend en kontbeukend geregeld dienen te worden. Belangrijkste is dat alle berichten op tijd worden bezorgd. Dit kan samen, zowel lokaal of online, maar ook in je eentje waarin je beide kiwi’s bestuurd. 

Samenwerken is het sleutelwoord en KeyWe zorgt ongetwijfeld weer voor een hoop hilariteit in menig huiskamer.

Copyright © 2021 Sold Out Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.