Herinneren jullie je Jeff en Debra nog? De twee kiwi-vogels die een postkantoor runnen? De opening van coöperatieve post-puzzel-game kantoor komt steeds dichterbij en nu is er eindelijk een release-datum bekendgemaakt. Heel mooi, want voor de next-gen consoles is dit één van de eerste toegankelijkere nieuwe titels.

Verzending is onderweg, want Keywe zal op 31 augustus het postsorteercentrum openen op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PC en Nintendo Switch. We weten allemaal: de post stopt nooit, het is een grote ongoing-business waar alle zeilen bijgezet dienen te worden zo nu en dan, denk maar aan de lockdown waarin we massaal pakketjes bestelden.

De release-date trailer zie je hier:

De diverse console-releases hebben hun eigen specialiteiten. Zo krijgt de Nintendo Switch-versie exclusive kledingkast-accesoires in de vorm van ‘Lavender Knight’ en ‘Amber Knight’ en daarmee kun je Jeff en Debra aankleden als middeleeuwse ridders. Op de PlayStation 5 worden de mogelijkheden van de DualSense-controller optimaal benut. Voel de groeiende spanning van katapulten of knappend noppenplastic of de trippende voetjes van onze kiwi-helden.

Omdat Jeff en Debra kiwivogels zijn hebben ze geen handen, dus de spelers dienen hen de helpende hand te bieden en op allerlei hendels, bellen en knoppen te drukken om berichten op tijd af te kunnen leveren. De post is altijd afhankelijk van factoren om op tijd aan te kunnen komen en ook in KeyWe ben je afhankelijk van de seizoenen en diverse gevaren die in de postomgevingen op de loer liggen.

Ook al is de game een coöp-release, wanneer je slechts één controller hebt of niemand om (online) mee te spelen is er ook een schattige solo-mailservice.

Op 31 augustus worden we allemaal verwelkomt in de Bungalow Bassin waar we een hectische tijd tegemoet gaan in het postkantoor. Jeff en Debra zijn er klaar voor. Jullie ook?

© Sold Out

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.