Hoera! Pokémon blaast 25 kaarsjes uit. Tijd voor een feestje! Dit wordt gevierd middels een speciaal concert en iedereen is uitgenodigd, ook jij! Vier jij het feestje mee op Pokémon Day op 27 februari 2021? Je hoeft er de deur niet voor uit, want het concert is geheel digitaal te volgen: een virtueel concert dus. Gotta Catch ‘Em All!

Jazeker, het is alweer 25 jaar geleden dat Pokémon ter wereld kwam. Herinner je je nog die allereerste aflevering waarbij je verliefd werd op Pikachu? Fantastisch was het. Een 25e verjaardag kan niet ongemerkt voorbij gaan en daarom kunnen Pokémon-fans, maar ook muziekliefhebbers op 27 februari genieten van een virtueel concert.

Bekijk hier de speciale video waarin je wordt uitgenodigd om je klaar te maken voor Pokémon-dag én het speciale concert. Niemand minder dan Post Malone nodigt je uit om er bij te zijn.

Niet alleen Post Malone is een headliner van het evenement, ook Katy Perry zal haar kunsten gaan vertonen.

Het concert is gratis te volgen op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon, het officiële Twitch-kanaal van Pokémon en op de speciale jubileumwebsite van Pokémon. Het spektakel begint om 01:00 uur CET op 28 februari. Pokémon zal aan het eind van het concert meer details over P25 Music bekendmaken, zodat fans zich alvast kunnen verheugen op verdere verrassende samenwerkingen.

Om het wachten op het concert te verzachten zijn er alvast eerder speciale jubileumactivaties, waaronder de Pokémon Go Tour: Kanto op zaterdag 20 februari en op 25 februari krijgen spelers van de Pokémon-games een speciaal wachtwoord waarmee ze een speciale Pikachu toe kunnen voegen aan Pokémon Sword en Pokémon Shield. Deze Pikachu kan geheel in de lijn van de muzikale viering de aanval Sing uitvoeren.

Noteer het alvast in je agenda: de 25ste verjaardag van Pokémon gaat van start op 27 februari middels het virtuele concert. Daarna zullen er de rest van het jaar nog meer (muzikale) activiteiten komen in het kader van P25 Music, waarbij een samenwerking met Universal Music Group is aangegaan, om het feestje uitgebreid te vieren. Nog veel meer muzikale verrassingen staan op ons te wachten. Wordt vervolgd…

© The Pokémon Company
© 2021 Media Tornado, All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.