Een Overcooked! All You Can Eat Edition waarin alles, maar dan ook alles wat met Overcooked! te maken heeft en uitgebracht is gebundeld in één release? Jazeker! Deze release was tot op heden enkel beschikbaar voor de next-gen consoles (de felbegeerde PlayStation 5 en Xbox Series X|S), maar nu is er voor iedereen die niet in staat is de nieuwste consoles is aan te schaffen en voor degene die continue misgrepen zeer goed nieuws! De superdeluxe edition verschijnt ook voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PC en Xbox One.

Gelukkig is het niet meer nodig om een Xbox Series X|S and PlayStation©5 aan te schaffen om het complete pakket van Overcooked! te kunnen spelen met daarin meer dan 200 levels om te spelen, inclusief alle DLC’s, zeven nieuwe levels, een gloednieuwe assist mode, 4K beeld. Wanneer je een doodnormale Nintendo Switch, PlayStation 4, PC (Steam) of Xbox One in je bezit hebt kun je vanaf 23 maart ook je beste kookkunsten laten zien.

Bekijk hier het breaking news report van the Onion King himself, vers uit de oven:

Kort door de bocht gezet vertelde The Onion King ons ‘Bark, Bark, Bark’.

Ook nu kun je uit maar liefst 80 chefs kiezen om te spelen en kun je tijdelijk The Swedish Chef van the Muppets gratis downloaden om aan je collectie toe te voegen. Iedere keuken is speelbaar in 4k met 60 frames per seconde (Nintendo Switch 30 frames). De levels uit de originele Overcooked! zijn voor het eerst in de serie online speelbaar en cross-play multiplayer is nu ook beschikbaar.

Bak de broodjes bruin, snij die tomaten, uien en champignonnen (maar zorg dat de muizen ze niet stelen) en bereid fish and chips op glad ijs vanaf 23 maart 2021, want dan is the Onion Kingdom op alle relevante consoles te spelen.

© Team 17
© Ghost Town Game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.