We komen steeds dichter bij de lancering van de nieuwe lancering van de nieuwe Story of Seasons, genaamd Pioneers of Olive Town. Om je alvast op te warmen zijn er nieuwe beelden naar buiten gebracht met info over de gameplay. Uiteraard zijn wij hier ook heel benieuwd naar.

In Olive Town bouwen we een nieuw leven op. “Lang geleden hebben je opa en zijn vrienden het pittoreske dorpje Olive Town opgericht. Het is altijd je droom geweest om daar te leven. Nu heb je besloten om de boerderij van je vader over te nemen. Je laat je oude leven en de stad achter je voor een nieuwe start in Olive Town. Maar tot je verbazig… tref je een enorm, overwoekerd bos aan. Bouw je boerderij op vanaf de grond in het nieuwste avontuur van Story of Seasons.”

Farm er op los vanaf de grond, toon jezelf middels vele outfits, maak voorzieningen en decoraties, leer je huisdieren kennen, neem deel aan lokale evenementen (er verschijnen er maar liefst meer dan 200, dus zoet ben je sowieso wel even), ontdek vele dieren (waaronder alpaca’s!! en enorm schattige buffels) en ontdek nieuwe locaties met superschattige earth spirits. Hoe je je boerenleven leidt is geheel aan jou en Story of Seasons: Pioneers of Olive Town staat sowieso garant voor uren en uren aan speelplezier.

Groetjes uit Olive Town. De game verschijnt op 23 maart 2021 exclusief voor de Nintendo Switch.

Voor de die-hard fans is er een premium editie beschikbaar die de basisgame bevat, maar ook een toffe poster en een buffel-knuffel. Pre-order je de game digitaal dan ligt er op release een tof buffelkostuum voor je klaar. Een superschattige game waar je uren kunt genieten van je eigen boerderij.

©2021 Marvelous Inc. Licensed to and published by Marvelous Europe Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.