Het inmiddels vierde seizoen van het vierde jaar van For Honor introduceert een nieuwe Held binnen de Ridder-factie, namelijk Gryphon (Griffioen). Vanaf 10 december zal deze nieuwe krijger verkrijgbaar zijn als onderdeel van een speciale bundel, met daarin de nieuwe Held, een exclusief Ornament, een Elite Outfit, drie kratten en zeven dagen lang de Champion Status. Daarnaast kunnen spelers Gryphon vanaf 24 december ook ontgrendelen voor 15.000 Staal (de ingame valuta van For Honor).

Gryphon, stond voorheen bekend als Holden Cross en is een voormalige krijger van de Orde van de Handhavers. Hij vocht zij aan zij met Apollyon in de Blackstone Legion. Na haar dood werd Gryphon echter verworpen en startte hij zijn eigen gilde waarmee hij op wereldreis vertrekt. Hierdoor kreeg hij de kans om nieuwe vriendschappen te smeden, alsook het leren van nieuwe vechttechnieken. Gryphon vertrouwt op zijn Bardiche, dat een stevig stokwapen is, om het verzet naar de overwinning te leiden tegen de Orde van Horkos. Een sterke nieuwe Held dus!

For Honor is een actiegame, ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met andere Ubisoft Studio’s. Laat een spoor van vernieling achter op het slagveld, waar je vecht voor roem en om te overleven. Het is een razendsnelle, meeslepende ervaring die vaardigheden mixt met een uniek vechtsysteem. Spelers krijgen de keuze uit een aantal unieke Helden, waaronder Ridders, Vikings en Samoerai’s. Gryphon zal dus vanaf 10 december hier deel uit maken.  Elke held beschikt over zijn of haar eigen wapenset en vechtstijl, waardoor spelers verschillende speelstijlen kunnen uitoefenen. Daarnaast kunnen spelers in For Honor het gevecht aangaan met elkaar in vier verschillende gamemodi, zoals Deathmatch, Dominion, en Duel and Brawl.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, en heeft inmiddels meer dan 20 miljoen spelers. Daarnaast is de game ook onderdeel van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Bekijk hier de trailer voor de nieuwe Held Gryphon:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.