Overcooked! heeft al op vele consoles de harten van vele fans veroverd. De PlayStation 5 en Xbox Series X | S ontkomen er natuurlijk niet aan en krijgt een heuse All You Can Eat- Edition. Maak je klaar voor een flinke dosis hectische kookpret op de nieuwste consoles! Aan de slag in 4K met 60 frames per seconde met o.a broodjes burger bakken, tomaten-, uien- en champignonnensoep en fish and chips.

De All You Can Eat- Edition van Overcooked! bevat meer dan 200 levels aan culinaire chaos, inclusief volledig nieuw opgebouwde remakes van de oorspronkelijke levels uit Overcooked! en Overcooked! 2. Dat is nog niet alles, want ook iedere DLC die is uitgebracht voor beide titels is inbegrepen. Dat is nog niet alles, want ook een gloednieuw avontuur, getiteld The Peckish Rises is toegevoegd, met zeven nieuwe levels en drie nieuwe chefs. Nieuwe keukens zorgen ook voor nieuwe manieren om te koken, denk hierbij aan kanonnen of hak met guillotines. In Overcooked! kan het allemaal zo gek niet.

Iedere keuken is speelbaar in 4k met 60 frames per seconde. De levels uit de originele Overcooked! zijn voor het eerst in de serie online speelbaar en cross-play multiplayer is nu ook beschikbaar. Kies uit maar liefst meer dan 80 chefs om de hete kookstrijd mee aan te gaan. Voor iedere chef zijn er ook skins toegevoegd, exclusief voor deze All You Can Eat-versie. Kook ook voor iedereen, want er is een nieuwe assist mode waardoor nog meer spelers kunnen spelen. Ga je voor trofeeën/ achievements, ook daar zijn er ook berg van toegevoegd om te unlocken.

Bekijk de overheerlijk hysterische trailer hier:

Delicious! Later dit jaar volgt een fysieke versie van the Onion Kingdom in de vorm van Overcooked! All You Can Eat Edition.

© Team 17
© Ghost Town Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.