De dagen zijn alweer flink korter geworden en het is af en toe behoorlijk herfstig buiten. Tijd om lekker onder een dekentje na je drukke (thuis)werkdag te genieten van heerlijk en relaxed Netflix-aanbod. Welke toffe nieuwe releases je in November kunt verwachten lees je in dit artikel.

Ikzelf ben nog steeds bezig met RuPaul’s Drag Race, heerlijk om na een enorm drukke dag nog even, zonder er bij na te hoeven denken, deze dragrace te kijken. Daarnaast ben ik bezig met Klem seizoen 3 op de NPO en heb ik mij gewaagd aan The Haunting of Hill House – Seizoen 1. Die laatste was binnen een week volledig bekeken, ik heb mijn partner regelmatig gesmeekt om nog een aflevering te kijken. Wat was dit een goede serie. Opvolger Bly Manor is ook sinds kort te zien en ook die staat enorm hoog op mijn wishlist. A Simple Favor heb ik uiteraard ook gekeken en dat was zeer vermakelijk. Last but not least heb ik een zwak voor Nederlandse films en Bumperkleef kwam in mijn kijkschema voorbij, zeker ook het kijken waard.

Afijn, op naar November dan maar. Ik kan alvast verklappen: november lijkt een saaie maand te worden op Netflix wat betreft nieuw aanbod. We hebben er toch een aantal leuke dingen voor jullie uit kunnen pikken:

Christmas on the Square
De kerstfilms vliegen je alweer om de oren op Netflix. Toch is dit een leuke om alvast in het achterhoofd te houden, want niemand minder dan Dolly Parton speelt een grote rol in deze film. Zeker een aanrader wanneer je én van musicals én van Dolly Parton houdt, want er zitten maar liefst 14 liedjes van de grootheid in. Te zien vanaf zaterdag 22 november.

Magic Mike XXL
Ontblote bovenlijven all over the place in Magic Mike XXL. Een guilty pleasure voor de dames wanneer je een avondje zin hebt om écht vrouw te zijn. De film met Channing Tatum in de hoofdrol is te zien vanaf 1 november.

Carmel: ¿Quién mató a María Marta?
Wie vermoordde Maria Marta? Een docu-mini-serie die dieper ingaat op het onderzoek naar het overlijden van María Marta García Belsunce. Het was één van de meest controversiële zaken in Argentinië. Te zien vanaf 5 november.

Fantasy Island
Te zien vanaf 8 november is deze film met Lucy Hale in de hoofdrol, jeweetwel die van Pretty Little Liars. Mensen op vakantie in een mysterieus eiland-resort die fantasieën hebben en deze veranderen in ware nachtmerries.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas
Dit jaar van plan om je huis kerstig in te richten, maar je weet niet hoe? Kijk dan vanaf 18 november naar Home Makeover met Mr. Christmas. Zijn deskundige team van “elven” helpen mee om huizen in een gezellige kerst-sfeer te brengen. Extreme Makeover: Home Edition met een Kerstige twist.

Paranormal
Op 5 november verschijnt deze nieuwe bovennatuurlijke serie op Netflix. We volgen een hematoloog die doordat een geest uit het verleden hem achtervolgt er toe gedwongen wordt de gebeurtenissen te onderzoeken.

Andere tips: The Crown seizoen 4 (te zien vanaf 15 november), Virgin River seizoen 2 (vanaf 27 november) en film The Lucky One met Zac Efron in de hoofdrol (vanaf 1 november).

Wat ga jij deze maand kijken op Netflix?

©

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.