Ubisoft en Reebok slaan de handen ineen om het verhaal van het langverwachte Assassin’s Creed Valhalla, het volgende hoofdstuk in de Assassin’s Creed-franchise, verder te laten gaan dan de game en brengen de Vikingattitude naar de straat. Deze Assassin’s Creed x Reebok capsule collectie bestaat uit drie verschillende stijlen in exclusieve kleurstellingen, die geïnspireerd zijn door de kleuren van het noorderlicht.

Zig Kinetica (€ 119,95):
Geïnspireerd door de diepzwarte Scandinavische nacht en het noorderlicht is de Zig Kinetica x ASSASSIN’S CREED VALHALLA ontworpen met een bovenwerk van zwart voorgevormd mesh, zijn kenmerkende zigzag design voor een opvallende look en een energieteruggevende zool in smaragdgroen. Het model is een knipoog naar de Viking-levensstijl en bevat het symbool van Synin, een raaf die een belangrijk kenmerk van de Noorse mythologie vertegenwoordigt en sleutelfiguur Eivor helpt op zijn reis.

Club C Revenge (€ 89,95):
Eenvoudig maar veelzijdig, de Club C Revenge x ASSASSIN’S CREED VALHALLA heeft een zacht suède bruin bovenwerk in smaragdgroen met zwarte details. Op de
hiel is het silhouet voorzien van het symbool van een strijdbijl, een representatie van Noorse veelzijdigheid en een van de meest iconische Vikingsymbolen.

Classic Leather Legacy (€ 89,95):
Met een koudgrijs bovenwerk en smaragdgroene highlights, is de Classic Leather Legacy x ASSASSIN’S CREED VALHALLA, een easy-to-wear retromodel, de perfecte keuze voor diegenen die niet willen kiezen tussen het heden en het verleden. Het in relief gemaakte raafsymbool toont nogmaals de diepe betekenis die dit dier heeft voor de Vikingen.

De collectie wordt aangevuld met twee hoodies (€ 64,95), een pet (€ 27,95) en bijpassende sokken (€ 14,95). Elk item is voorzien van het speciale ASSASSIN’S CREED VALHALLA X REEBOK-logo, evenals extra symbolen uit de Noorse mythologie, zoals raven en bijlen.

De collectie is vanaf 7 november 2020 exclusief verkrijgbaar via Reebok.nl.

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt op 10 november voor PC, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en Google Stadia. Op 12 november zal de game uitkomen voor PlayStation 5.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.