Just Dance is een wereldwijd fenomeen, al jaren kun je ieder jaar opnieuw op toffe tracks je dance-moves oefenen. Ook voor 2021 staat er weer een editie gepland en dit keer is er een primeur aan het dansfeest op de consoles toegevoegd! Dans namelijk nóg voor de officiele release op het gloednieuwe nummer ‘Dans van de Farao’ van K3! Waarom wij dit hier nu publiceren? Het is een excuus om de “game” in huis te halen, zodat je kids er ook mee aan de slag kunnen en jij stiekem ‘s avonds ook ongegeneerd je beste Just Dance-moves laat zien.

In Just Dance 2021 kunnen de kids er op los dansen met de nieuwste release van K3! ‘Dans van de Fararo’ is niet alleen gloedjenieuw, het is ook nog eens de titeltrack van de gelijknamige bioscoopfilm van de drie dames, die vanaf 16 december in de bioscopen draait. Het is niet de eerste keer dat een nummer van “lokale bodem” wordt toegevoegd aan een Just Dance release, want in de versie van 2020 kon je al los gaan op ‘10.000 Luchtballonnen’ van eveneens K3. Klaarblijkelijk was dit een schot in de roos en herhaalt Ubisoft dit truukje voor de nieuwste release.

Vanaf 12 november kun je je dans-moves laten zien op het nieuwe K3-liedje ‘Dans van de Farao. Op die dag wordt Just Dance 2021 namelijk uitgebracht voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 24 november verschijnt de “game” ook voor de PlayStation 5, Xbox Series X en Xbox Series S. Uiteraard staat er voor de “volwassen” speler ook wat leuks op het menu, wat te denken van o.a. ‘Señorita’ van Shawn Mendes & Camila Cabello, ‘Don’t Start Now’ van Dua Lipa en ‘Blinding Lights’ van The Weeknd?

Meer dan 135 miljoen spelers over de hele wereld hebben hun skills al laten zien in de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden. Ben jij er toevallig één van?

© 2019 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.