Na de Indie-Direct van 18 augustus jongstleden weet Nintendo ons goed bezig te houden met nieuwtjes over aankomende releases die we (binnenkort) op de Nintendo Switch kunnen gaan spelen. Ook al was het maar een mini-versie die een dikke 11 minuten duurde, kregen we toch een hoop leuks te zien en te horen. We praten je er in dit report over bij.

Ga er maar weer lekker voor zitten, want er was een hoop leuks te melden in de Nintendo Direct-Mini van 26 augustus 2020.

Kingdom Hearts: Melody of Memory
Op Female-Gamers.nl heb je eerder al over de aankondiging van deze ritme-game kunnen lezen. Kingdom Hearts zit vol prachtige muziek en Square Enix heeft bedacht dat hier een speciale game voor op de markt gebracht diende te worden. Als speler dien je het ritme van de muziek aan te houden en magische spreuken te gebruiken om vijanden aan te vallen. Speel je levels uit dan worden spelers beloond met filmpjes en muziekstukken om die heerlijke momenten uit de Kingdom Hearts-serie weer opnieuw te kunnen beleven. Plus!! Het is mogelijk om een gloednieuw verhaal te spelen! Kingdom Hearts: Melody of Memory verschijnt op 13 november.

Fuser
Nóg meer muziek op de Nintendo Switch! Fuser is van de studio achter Rock Band en in dit digitale muziekfestijn heb je de volledige controle over muziek. Maak lekkere mixes van elementen uit wereldberoemde liedjes. Later dit jaar kun je muzikaal aan de slag op de Nintendo Switch.

Taiko No Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack
Drum op het ritme om de wereld te redden. Twee games uit de Taiko no Tatsujin-serie in één collectie voor de Nintendo Switch. Je vergezelt Don-Chan in twee RPG-avonturen terwijl je door de tijd reist of de wereld red van vreemde gebeurtenissen. Je neemt het in ritmische gevechten op tegen vijanden door combo’s te maken met krachtige taiko-drums. Meer dan 130 liedjes zijn te spelen in deze bundel die vanaf de winter van 2020 verkrijgbaar is.

World of Tanks Blitz
Deze online-multiplayergame is helemaal gratis te spelen. Domineer het slagveld met legendarische tanks. Kies uit meer dan 350 unieke en gedetailleerde gevechtsvoertuigen. Nu de downloaden voor de Nintendo Switch.

Big Rumble Boxing: Creed Champions
Maak carriere in de bokswereld en deel rake klappen uit aan onder andere Rocky Balboa, Adonis Creed en Viktor Drago. Betreed de ring en ga tevens het gevecht aan met je vrienden in de lokale multiplayerstand. De boks-game verschijnt in het voorjaar van 2021 voor de Nintendo Switch.

Collection of SaGa Final Fantasy Legend
Een remake voor de Nintendo Switch van de eerste drie game in de Final Fantasy Legend SaGa- serie. Oorspronkelijk werden Final Fantasy Legend, Final Fantasy Legend II en Final Fantasy Legend III voor de Game Boy uitgebracht, maar deze klassiekers mogen natuurlijk niet in de vergetelheid raken. Vanaf 15 december is de SaGa verkrijgbaar als downloadversie.

Just Dance 2021
Maar liefst 40 nieuwe nummers om op te dansen in Just Dance 2021! Nu is er zelfs de mogelijkheid om te coöpdansen. Kom van die bank af en swing er op los vanaf 12 november 2021.

Puyo Puyo Tetris 2
De ultieme puzzelgame keert terug met een tweede deel. De oude vertrouwde speelstanden zijn aanwezig, maar je kunt nu ook de Skill Battle-stand spelen waarin kun je je team sterker maken. In de Adventure-stand speel je een nieuw verhaal en reis je door de ruimte en nooit eerder gezien dimensies. Dat is nog niet alles, want je kunt nu ook online spelen! Puyo Puyo Tetris verschijnt op 8 december voor de Nintendo Switch.

Minecraft Dungeons-DLC Creeping Winter
Trotseer een ijzige kou. Versla de Wretched Wraith tijdens nieuwe missies. Ga op zoek naar de bron van het kwaad en ontdek nieuwe wapens, bepantsering en artefacten wanneer deze DLC in september ijskoud wordt geserveerd op de Nintendo Switch.

Jump Force Deluxe Edition
Red de mensheid in Jump Force Deluxe Edition. Vijftig sterke mangahelden uit One Piece, Dragon Ball, Naruto en meer vechten in verschillende spelstanden. Vanaf 28 september verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition
Een geremasterde versie van de klassieke coöp-actie-RPG. Nieuwe dungeons en wapens, verbeterde graphics en nog veel meer. Deze klassieker is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions
Voetbal, maar dan nét even anders. Voer krachtige offensieve en defensieve acties uit om het voordeel naar je hand te zetten in spectaculaire wedstrijden. Pas personages aan, stel een droomteam samen en neem lokaal en online deel aan wedstrijden.  Nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Dat was de Nintendo Direct-Mini in een notendop. Naar welke spellen kijken jullie uit?

Bekijk hier de hele Nintendo Direct-Mini terug:

© Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.