Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben een nieuwe Mortal Kombat 11 Ultimate-gameplaytrailer onthuld, waarin actieheld Rambo zijn seriedebuut maakt. Uiteraard met de stem en het uiterlijk van acteur Sylvester Stallone.

John J. Rambo is een voormalig Special Forces-soldaat, die zijn unieke vechtvaardigheden meeneemt naar de wereld van Mortal KombatHij is uitgerust met zijn kenmerkende survivalmes voor man-tegen-mangevechten en een compound boog voor doelwitten op afstand. Rambo is een expert in één-op-ééngevechten en valt aan door vijanden vast te grijpen en vallen te gebruiken, zodat ze nooit weten wat hen overkomt. Hij combineert dit met zijn brute kracht om af te rekenen met iedere Kombatant die hem probeert tegen te houden.

De selectie speelbare vechters wordt met Rambo uitgebreid op 17 november, als onderdeel van Mortal Kombat 11 Ultimate en het Kombat Pack 2. Het personage is gelicenseerd door STUDIOCANAL en komt met verschillende skins die teruggrijpen naar de films First Blood, Rambo: First Blood Part II en Rambo III.

Pre-oders voor Mortal Kombat 11 Ultimate zijn nu beschikbaar voor € 59,99. De digital aankoop biedt direct toegang tot Mortal Kombat 11, Kombat Pack 1 en de Mortal Kombat 11: Aftermath-uitbreiding. Spelers die Mortal Kombat 11 al in hun bezit hebben, kunnen hun ervaring upgraden door het Kombat Pack 2 aan te schaffen. Uiteraard zullen spelers die de game of het Kombat Pack pre-orderen, voorzien worden van pre-orderbonussen, zoals het skinpakket Time Warriors.

De release van Mortal Kombat 11 Ultimate staat gepland voor 17 november. De game zal uitkomen op PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch en Google Stadia. Spelers die de game aanschaffen voor PlayStation 4 of Xbox One, kunnen genieten van een gratis upgrade voor PlayStation 5 en Xbox Series X.

Bekijk hier de Mortal Kombat 11 Ultimate Rambo trailer:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.