Er altijd van gedroomd om je favoriete Disney-film samen met je beste vrienden of vriendinnen te bekijken zonder dat je daarvoor van je bank hoeft af te komen? Of wil je juist nu samen iets kijken, maar kun je niet afspreken vanwege de Corona-maatregelen? Disney+ heeft nu een oplossing: Disney Groupwatch.

Met Groupwatch kun je nu als groep alle content van Disney+ vanaf verschillende locaties tegelijkertijd bekijken. Kom erbij in Beauty & the Beast, galm mee met The Lion King of houdt een theepartijtje op afstand met Alice in Wonderland.

Vooral nu waarin we helaas niet samen op de bank kunnen kijken is dit een fijne uitkomst. Tot zeven mensen kunnen tegelijk via webbrowsers, mobiele apparaten, connected TV-apparaten en Smart TV’s content bekijken en realtime met elkaar reacties uitwisselen.

Selecteer het Groupwatch icoon op de details-pagina van de bewuste film of serie. Vervolgens krijg je een link waarmee je tot zes mensen uit kunt nodigen om samen te kijken. Kleine kant-tekening: alle genodigden dienen wel een Disney+- account te hebben. Tijdens het kijken, kunnen de kijkers via de Disney+ app realtime reageren met zes verschillende emoji’s: “like”, “grappig”, “verdrietig”, “boos”, “bang” en “verbaasd”. Alleen dit zou je natuurlijk gewoon een keer moeten gaan testen.

Alles wat je hoeft te doen is je Disney+ app te updaten (wanneer dit niet al automatisch gebeurd). Belangrijkste is natuurlijk wel dat jullie als groep even gaan sparren welke film, serie of documentaire jullie gaan kijken. Het aanbod is groots, dus discussieert er eerst maar eens flink op los welke content jullie gaan bekijken. Wij hebben alvast een tip: vanaf 30 oktober The Mandalorian.

Nog geen abonnee van Disney+? Doe dit dan snel hier. Het kost je slechts €6,99 per maand of €69,99 per jaar en dan kun je onbeperkt genieten van de mooiste Disney-films.

© Pixar
© Disney
© DisneyPlus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.