Sjonge! Het is alweer bijna augustus. Het jaar vliegt om! Een nieuwe maand betekent echter ook weer nieuw Netflix-materiaal.
Welke pareltjes staan ons dit keer te wachten? We praten je er in dit artikel over bij.

Afgelopen maand heb ik persoonlijk even een uitstapje gemaakt en Siren op Videoland afgekeken. Op Netflix zelf was Warrior Nun aan de beurt. Hoewel de serie mij niet echt enorm kon bekoren werd ik tegen het einde enthousiast en toen… einde seizoen. Momenteel ben ik bezig met Cursed. Een interessante serie met een goed verhaal, maar is het echt heel sterk?

Op naar augustus, welke films en series kunnen we vanaf dan gaan kijken?  Ook op de streamingsdienst lijkt het wel komkommertijd met een beperkt aantal interessante toevoegingen, maar er zitten weer toppers bij.

A Star is Born
Ohhhhh!!! A Star is Born komt naar Netflix. Deze tranentrekker heeft mij compleet overrompeld en ik ben echt een mega-fan. Heb je hem nog niet gezien? Doe dit dan absoluut vanaf 20 augustus. Lady Gaga en Bradley Cooper bevat veel muziek en is een must-see!

The Rain – seizoen 3
Vanaf 3 augustus kunnen we het laatste seizoen van the Rain bekijken. Hoewel seizoen 2 toch een stuk minder sterk was willen we stiekem allemaal weten hoe het afloopt met Rasmus.

Bumblebee
De meest “nerdy” film uit het rijtje. Transformer Bumblebee speelt de hoofdrol in deze film en wordt opgeknapt door het meisje Charlie. Echter is deze gele Volkswagen kever niet zomaar een auto.

The LEGO Movie
De Female-Gamers.nl- redactie houdt wel van een bouwsteentje leggen. De LEGO-film verschijnt op 1 augustus op Netflix en is een heerlijke film voor de kids en weet ook een lach op het gezicht van volwassenen te toveren.

What else?
Er komt nog meer op Netflix voorbij in augustus, wat te denken van Lucifer seizoen 5 (21 augustus), Selling Sunset seizoen 3 (7 augustus), Interstellar (1 augustus) of Seed of Chucky (1 augustus).

Nóg meer inspiratie vindt je hier:

Mocht je ook niet helemaal onder de indruk zijn, dan wordt het een mooie maand om je achterstand bij te werken.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.