Maak je klaar voor een flinke dosis vrolijkheid met een gloednieuw 3D Action Platformer van de markers van Sonic the Hedgehog. Stap door de betoverde podiumdeur naar Balan Wonderworld. Dat belooft wat!

Sonic the Hedgehog is natuurlijk alom geliefd en heeft vele gezinnen in de huiskamer weten te vermaken. Nu is het tijd voor een uitstapje dachten ze bij Square Enix en zullen we ons in het voorjaar begeven in een heus theater! Speciaal voor deze game werken Yuji Naka (maker Sonic the Hedgehog-franchise en mede-oprichter van Team Sonic) en Naoto Oshima (mede-oprichter Team Sonic, Sonic, Doctor Eggman) voor het eerst in 20 jaar weer samen en ditmaal onder de noemer Balan Company.

Bekijk de enorm vrolijke en kleurrijke trailer hier:

Na het zien van de trailer kun je ongetwijfeld niets anders dan enthousiast zijn geworden. Een enorme dosis vrolijkheid (af en toe ook duisternis natuurlijk) en schattigheid springen je tegemoet. De Sonic-invloeden spatten er vanaf, maar geeft het toch weer een eigen en uniek gevoel. In Balan Wonderworld speel je als Emma of Leo en via een mysterieus theater reis je naar een bizarre, wonderlijke wereld waar je ongekende avonturen zult beleven. Balan is de mysterieuze maestro van het theater en hij leidt je door Wonderworld. Het doel van het spel is het geluk in de wereld te herstellen en de harten en geesten van iedereen die ze tegenkomen terug in evenwicht te brengen.

Tijdens je reis door adembenemende omgevingen kun je meer dan 80 buitengewone kostuums ontdekken. Niet alleen veranderen deze kostuums je uiterlijk, maar ze bezitten ook bijzondere krachten om de obstakels op je pad beter te kunnen overwinnen. Zo kun je bijvoorbeeld dankzij de kostuums beuken, door de lucht lopen, tijd bevriezen of zelfs objecten manipuleren.

Met Balan Wonderworld is ieder moment een avontuur. Nog even geduld, want de game spring pas in het voorjaar van 2020 naar de huidige consoles (PS4, Nintendo Switch en Xbox One), next-gen-consoles (PS5 en Xbox Series X) en PC.

BALAN WONDERWORLD © 2020 SQUARE ENIX CO., LTD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.