Ontwikkelaar Rockstar Games heeft bekendgemaakt in een blogpost dat Grand Theft Auto Online binnenkort zal worden voorzien van de grootste update ooit.  Wat deze update precies met zich mee gaat brengen, daar blijft Rockstar nog mysterieus over. Wel wordt er een tipje van de sluier opgelicht en heeft de ontwikkelaar laten weten er in ieder geval een nieuwe versie Heist zal worden geïntroduceerd. Deze nieuwe Heist zal daarnaast ook op een totaal nieuwe locatie plaatsvinden.

In het bericht laat Rockstar ook weten dat er een zomerupdate voor GTA Online gaat komen, dat allerlei nieuwe content met zich meebrengt. Daarnaast wordt niet alleen GTA Online voorzien van nieuwe content, maar zal Red Dead Redemption Online ook worden geüpdatet. Aan de online westerngame zal een nieuw Frontier Pursuit worden toegevoegd, dat spelers introduceert tot de geheimen van naturalisme, dat deel uit maakt van een geheel nieuwe rol. De update brengt ook een nieuwe Outlaw Pass met zich mee.

Dankzij inzendingen via Rockstar’s officiële feedbackkanalen, zijn er ook nieuwe features toegevoegd, verspreid over een aantal recente updates. Denk hier aan de muzikale instrumenten in Red Dead Online, de mogelijkheid om alle zaken draaiende te houden via de Master Control Terminal in GTA Online en meer. Rockstar heeft aangegeven hier meer mee te gaan doen en nog meer van dit soort ingestuurde suggesties te implementeren in beide games.

Rockstar roept fans ook op om hun ideeën in te sturen, zodat ze beide games kunnen blijven verbeteren op basis van de wensen van de community. Klik hier voor de feedbackpagina van GTA Online en hier voor de Red Dead Online feedbackpagina.

Uiteraard zullen de updates ook de nodige fixes met zich meebrengen, die bugs in de games verhelpen. Wanneer de nieuwe mega-update voor GTA Online precies uitgerold wordt, is nog niet bekendgemaakt door ontwikkelaar Rockstar.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.