De dagelijkse boodschappen doen en daarbij ook meteen sparen voor geeky items. Het is op dit moment mogelijk bij de Plus Supermarkt. Op dit moment kun je Razende Runners van Sonic sparen. Ze rollen als een dolle in ieder geval!

Tot en met zaterdag 8 juli 2023 kun je sparen voor de Sonic Razende Runners. Bij iedere 15 euro aan boodschappen krijg je een exemplaar. Hoe meer runners je spaart, hoe doller de pret wordt. Benieuwd hoe die Razende Runners nu precies werken? Bekijk dan hier de commercial:

In totaal zijn er 24 Runners om te sparen. Alle karakters zijn van de partij: Sonic, Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Shadow en Amy Rose. Van ieder personage zijn er vier Runners om te sparen. Het gaat om plastic items die op een rond standaardje staan en lekker kunnen rollen. Ze racen als een dolle voorbij.

Iedere week zijn er ook nog eens diverse actieproducten in de aanbiedingen waarbij je meteen een Razende Runner cadeau krijgt. Op deze manier spaar je nog sneller je Sonic- collectie compleet.

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni is het helemaal feest, want dan krijg je bij €20 euro aan boodschappen een gratis Runners Track. Op deze baan kun je in diverse spellen de strijd aangaan. Vier spellen zijn er te spelen: Run & Stop, Run & Ring, Run & Hit en Run-de-Boules. Daarnaast zijn er heuse limited editions gemaakt van goudkleurig metaal en deze is groter dan de andere runners. Iedere week is er een andere limited edition verkrijgbaar bij speciale actieproducten.

© SEGA
© Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.