Onlangs lieten we jullie al weten dat top-game House Flipper naar de Playstation 4 en Xbox One is gebracht. Voor de die-hard Nintendo Switch- fans is er nu ook goed nieuws. De game komt naar de Switch en ook nog eens zeer binnenkort plus ook als fysieke release!

House Flipper ligt al een tijdje op mijn radar. De PC-versie van House Flipper stamt alweer uit 2018 en hier op Female-Gamers hebben we daar destijds ook een review over geschreven (hier terug te lezen).  Een Nintendo Switch-versie is voor mij persoonlijk ook een uitgelezen mogelijkheid om zelf te ervaren waarom deze game zo’n succes is. Wel vraag ik mij sterk af of dit niet zo’n simulator is die je eigenlijk het liefste lekker op je PC speelt en volop met je muis in de weer kan. Maar ach voor de prijs hoef je het niet te laten, want je schaft hem voor rond de 30 euro aan.

Voor de die-hard fans wordt er ook een signature edition uitgebracht, waarin je naast de cartridge een officieel certificaat, 2 pins, een potlood en een sleutelhanger kunt vinden.

De trailer van de Nintendo Switch- release zie je hier:

Wat staat je dus te wachten in House Flipper? Koop een geruïneerd huis, ontdek haar geheimen (ofwel ongedierte bijvoorbeeld), verwijder onnodige muren of andere zaken, wordt een ingenieur voor de technische zaken, wordt een interieurdesigner voor het perfecte plaatje en koop van alles van kastjes tot planten. Maak de boel goed schoon en knap alles op, want daarna kun je je opgeknapte huis waarschijnlijk met een mooie winst weer verkopen.

De Nintendo Switch- versie van House Flipper verschijnt op 17 juli (LET OP: dit is dezelfde release-datum als van de nieuwe Paper Mario) zowel in een fysieke versie als digitaal in de Nintendo e-Shop. Tevens wordt de game ook fysiek uitgebracht voor de Playstation 4 en Xbox One. Wanneer je toch vertrouwt op de PC wilt spelen dan kun je hier terecht.

Al verslaafd aan House Flipper en wil je andere lezers vertellen waarom dit zo’n heerlijke simulator is? Laat het ons vooral in de comments weten.

© Frozen District
© Merge Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.