Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Palindrome Interactive hebben hun krachten samengebundeld en bekendgemaakt dat het strategiespel Immortal Realms: Vampire Wars op 28 augustus uit zal komen voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De closed bèta van de game is nu geopend voor spelers die de game vooruitbestellen in de Kalypso Store of de Microsoft Store, via Xbox Game Preview.

Immortal Realms: Vampire Wars is een meeslepend strategiespel dat zich afspeelt in een duistere en onrustige vampierwereld. De speler daalt af in een mythische wereld vol gruwelen, legendes en epische gotische verhalen. De game combineert turn-based vampiergevechten samen met empire-management, wat een unieke samensmelting is van gameplay-elementen en voor een uitdagende game-ervaring moet zorgen. Spelers kunnen hierbij kiezen uit drie unieke vampierenclans, de Dracul, Moroia en Nosfernus, die een bloederige oorlog aangaan met de mensheid.

Ontdek de geheimen van de Nemire, door middel van een verhaallijn dat uitgestrekt is over 12 zorgvuldig ontworpen missies en vier unieke omgevingen. De speler beleeft dit vanuit het perspectief van vier machtige vampierheren, die elk hun eigen agenda en doelstellingen hebben. De drie unieke vampierclans die de speler tot zijn of haar beschikking heeft, hebben elk hun eigen eenheden, krachten, personages en gameplay-mechanieken. Je zult krachtige spreuken en vaardigheden moeten benutten, voor veelzijdige gameplay en unieke mogelijkheden. Elke clan en vampierheer heeft namelijk toegang tot zijn eigen set vaardigheden, die elkaar kunnen versterken en samen tot vernietigende combinaties kunnen leiden. Deze vaardigheden uiten zich in de game in de vorm van kaarten.

Immortal Realms: Vampire Wars is te spelen in drie verschillende gameplay-modes, namelijk de verhaalgedreven Campaign, de open wereld Sandbox en de op knokpartijen-gerichte modus van de Skirmish.

Op 28 augustus zal Immortal Realms: Vampire Wars uitgebracht worden op PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Tot die tijd is de closed bèta beschikbaar voor spelers die de game vooruitbestellen.

Bekijk hier de trailer voor Immortal Realms: Vampire Wars, in de vorm van een interview met de ontwikkelaar:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.