Rotterdam Games Week krijgt in 2020 in vervolg – althans dat hopen we, want we weten niet tot wanneer evenementen niet door mogen gaan. Hopelijk beginnen de events in september langzaamaan weer op te bloeien en kunnen we in oktober genieten van een nieuwe editie van Dreamhack.

In 2019 werd e-sports en gaming-festival Dreamhack voor het eerst in Nederland gehouden; in het Rotterdamse Ahoy. Het was een groot succes (meer dan 14000 bezoekers!!) en daarom kan een 2020 editie natuurlijk niet uitblijven. Van 16 tot 18 oktober 2020 kun je wederom in Ahoy terecht om er op los te gamen en natuurlijk te genieten van de vele side-events tijdens een nieuwe editie van de RTM Games Week.

Benieuwd hoe het er tijdens de 2019-editie aan toe ging? Bekijk dan vooral even dit filmpje:

Geplaatst door RTM Games Week op Maandag 28 oktober 2019

De laatste weken is de organisatie vooral bezig met aankondigingen. Zo is Brawlhalla al bevestigd, als zijnde de laatste stop van de wereldtournee. Gamers-exclusive hardware brand OMEN is zal wederom de grote sponsor van de Rotterdamse editie zijn.

Overige activiteiten waar je je borst voor nat kunt maken zijn onder meer: BYOC LAN, e-sports toernooien, cosplay, live muziek, een expositieruimte en veel, veel meer. Uiteraard zul je ondergedompeld worden met de nieuwste snufjes op gear-gebied en kun je een glimp opvangen van de nieuwste games. Iedere liefhebber van gaming moet dit event een keer meegemaakt hebben.

Naarmate we langzaam maar zeker naar oktober toe kruipen zullen er steeds meer details bekend worden gemaakt over de exacte programmering. Wanneer je verzekerd wilt zijn van toegang zorg er dan alvast voor dat je je ticket in de pocket hebt en dat is via deze weg mogelijk.  Uiteraard is het ten zeerste te hopen dat Dreamhack Rotterdam dit jaar doorgaat. De voorbereidingen gaan door, aan de regering om deze zomer te beslissen of de lockdown voor evenementen doorgetrokken wordt naar het najaar en / of er spoedig een vaccin beschikbaar is. Wij duimen in ieder geval mee voor een doorgang van Dreamhack 2020.

© 2020 Rotterdam Ahoy rights reserved.
© 2020 Dreamhack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.