Deze maand zou oorspronkelijk Cyberpunk 2077, de langverwachte nieuwe game van CD Projekt RED uitkomen, maar helaas is deze uitgesteld tot september. Wel hebben we deze maand toch een nieuwe onthulling, omtrent de game. Eerder al werd de komst van een speciale Cyberpunk 2077 Xbox-controller onthuld door een lek, maar het ziet er naar uit dat het niet alleen bij de controller blijft. Er komt namelijk een prachtige gelimiteerde Cyberpunk 2077 Xbox One X-bundel en deze is in juni al vooruit te bestellen.

Deze speciale Xbox One X is één van de meest gecustomiseerde consoles die we in lange tijd gezien hebben. Zo is de gelimiteerde console voorzien van glow-in-the-dark accenten, door lasers gegraveerde details en gecustomiseerde panelen. Leuk is ook dat de makers van de console het zo hebben doen laten lijken, alsof het geproduceerd is door een bedrijf uit het Cyberpunk 2077-universum zelf. Er is zeker veel aandacht aan besteed, zoals in onderstaande video te zien is.

De Cyberpunk 2077 Xbox One X-console zal voorzien zijn van een 1TB harde schijf en komt uiteraard ook met een bijbehorende controller, die net zo mooi is afgewerkt als de console zelf. Ook hierbij is er sprake van unieke panelen, graveringen en een kleurcombinatie van zwart, zilver, rood en metallic.

Hoeveel exemplaren Microsoft geproduceerd heeft, dat is nog niet bekend. Wel zal de bundel in juni al vooruit te bestellen zijn.

Meer weten over de specificaties van de nieuwe Xbox-console? Lees dan hier ons overzicht, waarin we alle specs op een rijtje hebben gezet.

Cyberpunk 2077 is een open-wereld-game, dat actie en avontuur combineert. De game speelt zich af in het futuristische Night City, een megalopolis dat geobsedeerd is door macht, glamour en lichaamsmodificatie. Jij speelt V, een huurling die uit is op een unieke implantaat dat de sleutel tot onsterfelijkheid zou zijn. Je krijgt de mogelijkheid de cyberware, vaardigheden en speelstijl van jouw personage aan te passen en de grote stad te verkennen, waarin jouw keuzes het verloop van het verhaal beïnvloeden, alsook de wereld om je heen.

De game zal worden uitgebracht op 17 september, op PC, PlayStation 4 en Xbox One, en uiteindelijk ook op de nieuwe generatie consoles.

© MICROSOFT / CD PROJEKT RED

LisaCooper91

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.