Pathea Games, de makers van My Time At Portia hebben niet stilgezeten de afgelopen tijd. In mei wordt de puzzel-adventure Ever Forward uitgebracht en dat belooft een emotionele reis vol grafisch spektakel te worden.

Ever Forward komt uit de stal van Pathea Games, de ontwikkelaars hebben na het succes van My Time At Portia absoluut niet stilgezeten. In de game volg je het verhaal van het meisje Maya. Zij is verloren in een vreemde wereld welke zich tussen realiteit en verbeelding bevindt. Ga op zoek naar haar herinneringen, ontgrendel ze en laat haar angsten naar boven komen om de geheimen van die vreemde wereld te kunnen ontdekken. Als speler zijnde is het de bedoeling dat je goed observeert en je intelligentie gebruikt om diverse puzzels op te lossen en zo het mysterie van Maya’s verleden en de duistere geheimen die zij heeft begraven op te lossen.

Bekijk onderstaand alvast de aangrijpende teaser trailer waar een heerlijke soundtrack onder hangt.

De verwachting is dat Ever Forward geen puzzel-avontuur is die je eventjes op kunt lossen. De ontwikkelaars hebben ook flink hun hersenen laten kraken om deze puzzels vorm te geven. Spelers zullen dan ook zeker uitgedaagd worden om alle onderste stenen boven te halen. Sommige puzzels kunnen zelfs op meerdere manieren opgelost worden. Heb je een gedeelte van een herinnering ontrafelt dan is het mogelijk om nieuwe gebieden en nieuwe puzzels vrij te spelen.

Zoals je wellicht al in de teaser hebt kunnen zien is Ever Forward een visueel genot om naar te kijken. Prachtige rustgevende pasteltinten en futuristische accenten ontworpen om de absurde aard van de wereld te simuleren.

Mede door de mooie kleuren, de soundtrack en het feit dat je, ongetwijfeld lastige, puzzels op mag gaan lossen lijkt mij dit een game om naar uit te kijken.

In mei kunnen we Ever Forward verwachten voor de PC (Steam), Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Durf jij dit puzzelavontuur waarin je hersenen zullen gaan kraken aan te gaan?

© Pathea Games is a division of Pathea LLC. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.