Had je eerder de puzzel-game Ever Forward op je radar staan, maar geen PC of speel je liever op een console? Goed nieuws! De game komt namelijk later dit jaar uit als een fysieke release voor diverse consoles. Begin maar alvast met het kraken van die hersenen.

Al langer stond de puzzel-game op mijn persoonlijke radar, maar gezien ik meer een console-gamer ben heb ik de game even laten wachten. Het wachten wordt beloond met een console-release voor de PlayStation 4 en 5, de Xbox-familie en voor de Nintendo Switch.

Waar draait Ever Forward dan precies om? Om het verhaal van Maya, een jong meisje verloren in een vreemde wereld ergens tussen realiteit en verbeelding. Persoonlijk deed het mij klein een beetje aan Alice in Wonderland denken en daar wordt ik enorm enthousiast van.

Maya is bezig aan een reis vol ontdekkingen waarbij ze haar herinneringen ontgrendeld en haar angsten confronteert en hiermee de geheimen van de wereld ontrafelt. Beleef een ontroerend verhaal vol met puzzels. Een echte game voor de puzzelaar die de nodige breinen zullen gaan kraken. Verzamel geheugenfragmenten en ontdek onderweg nieuwe gebieden en ontgrendel talloze puzzels in een prachtige handgetekende wereld.

Spelers die op zoek zijn naar avontuur, vinden tal van manieren om betrokken te blijven bij het spel, waaronder het verzamelen van geheugenfragmenten die onderweg nieuwe gebieden en puzzels ontgrendelen. De game lijkt simpel om te spelen, maar zal een behoorlijke challenge zijn om te voltooien, althans de makers.

Benieuwd waar we het nu precies over hebben? Bekijk dan hier de trailer van de game:

De console-versie van Ever Forward verschijnt in augustus, wanneer je de fysieke versie aanschaft krijg je er ook nog eens een mooie soundtrack van de game, bestaande uit 10 tracks, bij. Hebben! Kun je niet wachten? Speel de game dan op Steam.

© Pm Studios
© Pathea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.