Ook Alena en ik zijn wel eens aan het bouwen geslagen en delen hier een aantal van onze huizen die we eens hebben gebouwd en die je ook zou kunnen downloaden als je wilt.

Hier kan je de galerij vinden met alle bouwsels en Sims die spelers over de hele wereld hebben gedeeld: Sims 4 Gallery. We starten met een reeks van Patricia en dan komen wat bouwwerken van Alena.


‘Heartlake White Dream’ één van mijn laatste huizen die ik heb gebouwd.


Just a Villa‘ is al een oudje hoor, wel fijn om mee te spelen.


Appartment Building A‘, andere gebouwen moet ik nog maken, maar dit was vast mijn begin van een appartementen serie.


Sweet Villa‘ wederom een oudje..


Lovely Residence‘ is een bouwwerk waarmee ik eens mee heb gedaan aan een challenge. Je huis mocht 7×7 zijn, met een badkamer, slaapkamer, kamer en keukentje erin. Verder mocht je het buitenleven wel volop gebruiken.

Patricia: Een aantal van mijn bouwwerken deel ik hierboven, maar er is nog veel meer in de galerij te vinden! Ik moet wel bekennen dat ik niet heel sterk ben in het bedenken van de namen voor mijn huizen. Al mijn creaties zijn hier te vinden: Galerij: ladypatries

Alena: Sodeju, Patricia heeft echt onwijs veel in haar Galerie staan! Goed, ik heb er maar een paar hoor, want ik deelde ze eigenlijk nooit met de wereld. Ik moet echter zeggen dat ik het nu toch wel leuk begin te vinden, dus wellicht vind je binnenkort nog meer.

‘Kind of Secluded Hideaway’ is een vrij grote woning met drie verdiepingen. De tuin kan nog wel wat werk gebruiken wat mij betreft, maar ik ben vooral heel tevreden over het huis.

‘Little Modern Starter’ is een woning die ik wat had opgeknapt voordat ik het naar de Galerie heb gestuurd. Vooral niet teveel geneuzel, lekker vrij in te richten naar eigen smaak zodra je wat meer geld verdient.

‘Dutch Schipperswoning’ is toch wel mijn favoriet.

Heb jij ook nog leuke te downloaden huizen? Deel vooral je galerie hieronder in de reacties!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.