Nu met het Coronva-virus is de hele wereld in rep en roer om besmettingen tegen te gaan. Handgels en mondkapjes vliegen de winkel uit. Virussen dienen bestreden te worden en met Big Pharma ga jij zelf de strijd aan tegen al die enge ziektes.

Wat als…. jij het in je macht had om de wereld van nare ziektes te ontdoen? Ervaar die macht met Big Pharma: Manager Edition waarin JIJ de wereld beter kunt maken en miljoenen levens kan verbeteren of redden, lijden van mensen te verlichten en / of de zieken helemaal kunt genezen. Hoe zou de wereld zijn als we al dit leed de wereld uit helpen. Een berg aan verantwoordelijken, maar je zou zomaar eens daarbij nog winst kunnen maken.

Het komt er op neer dat je een farmaceut bent en jij verdient je brood met jawel… medicijnen! Jouw bedrijf draait om ziekte en verdiend geld doordat mensen ziek zijn. Sommige medicijnen zijn ongetwijfeld winstgevender dan de ander. Het is een bizarre wereld in Big Pharma. Uiteraard begin je onderaan de ladder met enkel de machines en de systemen die je hebt. Naarmate je groter groeit kun je steeds meer ziektes uitroeien of de klachten verminderen, je imperium uitbreiden met gloednieuwe machines, formules en technologie en zo het geld laten rollen.

Big Pharma is een tycoongame in de wereld van medicijnen. Naast dat je ervoor moet zorgen dat je laboratoria zich ontwikkelen, moet je er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat het personeel zo efficiënt mogelijk werkt. Alleen als je deze verschillende facetten weet te balanceren kun je naam maken in de wereld van Big Pharma! Alles draait om research – produce – cure en profit.

Benieuwd hoe dit alles er uit gaat zien? Bekijk dan deze trailer:

De manager-versie van Big Pharma bevat  naast de fysieke versie, een stickervel, een origami hart en de DLC Marketing & Malpractice. Vooral naar de DLC Marketing kijk ik enorm uit, aangezien dat toch mijn persoonlijke vakgebied is. Eind mei 2020 kun je als Manager in de farmaceutische industrie aan de slag op de Playstation 4 en de Nintendo Switch met de fysieke Manager-Editions van Big Pharma.

Laten we het er op houden dat dit een vrij serieuze versie is van Two Point Hospital. Een tycoon-game waarvan de inhoud hopelijk in de nabije toekomst werkelijkheid wordt. Zie jij het al voor je om de wereld letterlijk en figuurlijk beter te maken?

© Copyright Positech Games 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.