Al vanaf de jaren 90 kunnen we niet meer zonder: Super Mario. Maar na 30 jaar is de Italiaanse loodgieter nog steeds populair onder jongeren en volwassenen. Daarom komt Levi’s met een speciale collectie die volledig geïnspireerd is door Super Mario.

Het kledingmerk Levi’s die vooral bekend is vanwege het gebruik van denim brengt een streetwear geïnspireerde Super Mario-collectie uit. Een goede match vind ik zelf aangezien Mario en Luigi dagelijks in een denim tuinbroek lopen. Maar daarnaast is de maker van Super Mario, Shigeru Miyamoto, één van de meest gerespecteerde ontwerpers van games en dit is toch wel een eer dat je franchise zo populair is dat het andere merken inspireert.

De collectie zelf bevat denim, shirts, hoodies en accessoires in heldere, felle kleuren met grafische elementen van favoriete personages en items.

Spot hieronder alvast een paar items.

Bron afbeeldingen: Levi’s

De Levi’s x Super Mario-collectie is verkrijgbaar vanaf 1 april 2020 (en maar hopen dat dit geen 1-aprilgrap is).

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.