Gisteren hadden we de vraag of we wat huizen wilden delen, maar een stad is natuurlijk niet vol zonder ook wat openbare kavels. Dus bij deze delen wij wat gebouwen die je ook toe zou kunnen voegen aan jouw collectie.

Hier kan je de galerij vinden met alle bouwsels en Sims die spelers over de hele wereld hebben gedeeld: Sims 4 Gallery. Vandaag deelt Alena als eerste wat van haar openbare creaties gevolgd door Patricia.

Alena: Oke, deze vind ik lastig. Ik maak best vaak openbare kavels, maar ik sla ze vaak niet op. Regelmatig maak ik iets en dan ben ik er na een tijdje ook wel weer op uitgekeken. Ik heb laatst wel een zwembad gemaakt waar ik persoonlijk wel blij mee ben, dus die deel ik dan bij deze met jullie. Ik wil wel wat meer dingen gaan maken en ik vind het ook leuk om er meer tijd in te steken, dus wie weet vind je binnenkort wel meer in mijn galerie (Alena9488). Gelukkig deelt Patricia al haar meesterwerken met jullie!

Patricia: Mijn openbare kavel waar ik het meest trots op ben en ook best wat tijd aan heb besteed is die van mijn Heartlake Hospital, mijn ziekenhuis! In mijn ziekenhuis zijn de gangen vol kamers voor onderzoeken, behandelkamers, operatiekamer en zelfs de kelder is volgebouwd met een was kamer, mortuarium en de administratie-afdeling. Naast dit topstuk (al zeg ik het zelf) heb ik ook nog een bioscoop en mijn hotel in de aanbieding. Al mijn creaties zijn hier te vinden: Galerij: ladypatries

Mijn ziekenhuis: Heartlake Hospital


Hierbij nog wat screenshots van de binnenkant.

Sunlight Restaurant (onderdeel van mijn Heartlake Hotel) is ook beschikbaar via de galerij.

Heartlake Fashion Store (mijn kledingwinkel)

Als laatste deel ik mijn bioscoop, die denk ik wel een update kan gebruiken.

Deel jouw link naar jouw galerij ook vooral met ons in de reacties.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.