Als je al niet kon kiezen welke kleur jouw toekomstige Nintendo Switch Lite wilt hebben, dan wordt de keuze nu alleen maar moeilijker. Want Nintendo kondigt een koraalkleurige Nintendo Switch Lite aan die eind april verschijnt in Europa.

De Nintendo Switch Lite is al verkrijgbaar in de kleuren geel, turkoois en grijs. Maar vanaf 24 april komt de nieuwe koraalkleurige Lite uit in Europa. Zelf ben ik geen fan van de kleur roze. Maar deze kleur vind ik wel bijzonder.

Bron afbeeldingen: Nintendo

De Nintendo Switch Lite is specifiek voor handheld-gamen gemaakt met geïntegreerde besturing en kleiner formaat dan de eerste Nintendo Switch versie. Zo kan je makkelijk en overal jouw favoriete Nintendo Switch-games spelen, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Animal Crossing: New Horizons die op 20 maart verschijnt.

De koraalkleurige Nintendo Switch Lite is vanaf 24 april verkrijgbaar en zal waarschijnlijk dezelfde prijs hebben als de andere kleuren.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.