Dat de wereld gebukt gaat onder een virus is al erg genoeg. Het heeft er ook voor gezorgd dat onze favoriete evenementen vooralsnog verplaatst zijn en een enkele geannuleerd. Ook al mogen er (op moment van schrijven) geen 100 mensen bij elkaar in de buurt zijn, een evenement is dan zeker geen plaats waar je wilt zijn met een kans op besmetting.

In principe zijn evenementen tot en met 31 maart door het hele land geannuleerd. Om het zekere voor het onzekere te nemen hebben diverse evenementen in april in elk geval besloten de deuren dicht te houden. Een enkele blijft vooralsnog doorgaan. Ook wij houden het nieuws rondom Corona in de gaten en zullen onze Evenementen lijst 2020 waar nodig voorzien van een update. Bij deze de belangrijkste wijzigingen voor de komende tijd:

* 13-15 maart MadeinAsia, Brussel verplaatst naar 4 – 6 september
* 28 & 29 maart Dutch Comic Con. Jaarbeurs Utrecht verplaatst naar 4 & 5 juli
* 3 – 5 april The Party, Nieuwegein verplaatst naar 18 – 20 december
* 4 & 5 april ZuiderSpel, Veldhoven (nog geen melding van te vinden)
* 4 & 5 april FACTS, Flanders Expo België verplaatst naar 24 & 25 oktober
* 18 & 19 april Tomocon, Oss  gaat zoals het lijkt nog door. Alleen is het aantal bezoekers van 1600 naar 900 verminderd.
* 2 & 3 mei TwitchCon, Amsterdam geannuleerd

Zoals al aangegeven blijven we het in de gaten houden. Volg de richtlijnen van het RIVM. De betreffende evenementen hebben hun eigen richtlijnen met betrekking tot het verplaatsen of annuleren van het event. Neem contact met deze op als je nog vragen hebt.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.