Animal Crossing: New Horizons zit natuurlijk boordevol content.  Ongetwijfeld zul je je uren, dagen, weken kunnen vermaken met de game. Wil je er nu echt het uiterste uit halen dan bied de Companion Guide uitkomst. Vanaf begin april is dit  enorm handige naslagwerk verkrijgbaar.

Het 432-pagina’s tellende Official Companion Guide is je one-step guide to a perfect island vacation en wordt uitgebracht door Future press. Tot op heden is hij alleen te pre-orderen in Amerika en Engeland, maar we gaan er van uit dat dit boek ook zeker de zee over zal steken. Dit is de ultieme gids voor een ieder die ALLES wil hebben in en weten over de game. Het boek staat dan ook vol met details om je goed te kunnen oriënteren op het eiland, hints om snel geld bij elkaar te sprokkelen en hoe je iedere fossiel, vis en insect kunt vinden en uiteraard tentoon kan stellen in een museum.

Maar… er is meer. Kort samengevat:
– Raak ultrasnel gesetteld op je nieuwe eiland dankzij handige tips voor nieuwe bewoners
– Krijg insider-informatie om het ultieme paradijs te creëren; ieder gereedschap en elke app wordt stap voor stap uitgelegd
– Alle mogelijkheden voor winkelvoorzieningen worden uitgelegd
– Krijg inspiratie voor photoshoots om nóg meer toeristen aan te trekken

Naast het ultieme naslagwerk voor Animal Crossing: New Horizons krijg je er ook twee boekenleggers en een online kalender bij waarmee je de speciale events en aankomende feestdagen op je niet- zo- heel- erg-verlaten- eiland niet kunt vergeten.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Sit back and relax, want met deze gids ben je helemaal voorbereid op het complete eiland-leven.
De Animal Crossing Official Companion Guide wordt op 9 april 2020 officieel uitgebracht. Wil je zeker zijn van een exemplaar? In dat geval zul je moeten pre-orderen in Amerika via Amazon (US) of Amazon (UK) voor een aantrekkelijke prijs van omgerekend €20,-. Tot die tijd heb je natuurlijk 2 weken de kans om animal Crossings: New Horizons alvast helemaal uit te checken.

© Animal Crossing
© Future Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.