De lente is bijna in zicht en ook in Animal Crossing: New Horizons gaan we dat merken middels nieuwe speciale bewoners, nieuwe en unieke voorwerpen én natuurlijk nieuwe evenementen. Kom naar op met die nieuwe udate!

Sanrio komt naar Animal Crossing! Wellicht denk je nu Sanrio? Sanrio is onder meer Hello Kitty, maar ook veel meer superschattige, superlieve en zoetsappige dingetjes. Pure Japanse kawaii popcultuur met allemaal spulletjes, gebaseerd op onder meer Hello Kitty, Cinnamoroll en Pompompurin die je wílt hebben en nu dus ook in Animal Crossing te verzamelen. Eind maart zijn er speciale amiibo-kaarten te koop van het Animal Crossing Sanrio Colleboration Pack waarbij je speciale bewoners kunt uitnodigen op je eiland of ze zelfs er naar toe kunt laten verhuizen.

Bekijk hier de trailer, maar wees vast gewaarschuwd voor een overload aan schattige pastelkleurige spulletjes.

Bijgekomen van deze enorme golf aan schattigheid? Er is meer nieuws, want ook de NookPhone krijgt een upgrade. Met de upgrade ‘Speciaal ontwerp – deel 2’ kun je je nog meer uitleven met eigen ontwerpen en je creativiteit de vrije loop laten. Het ontwerp-uitwisselpunt in de winkel van de Zusjes Able kun je ook direct aan de app ‘Eigen ontwerp’ toevoegen.

Tijd voor taart, want Animal Crossing: New Horizons blaast ook zeer binnenkort alweer haar eerste kaarsje uit en dat kunnen de makers natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Download je de nieuwste update dan krijg je van Nook Inc. een jubileumtaart in je brievenbus.

Nieuwe update betekent nieuwe voorwerpen en dit keer met het thema lente. In het kader van speciale dagen zijn er ook tijdelijke speciale voorwerpen te verkrijgen, wat te denken van het scheetkussen (26 maart tot 1 april) voor 1 april, een forsythia-boom vanwege Boomplantdag (1 april tot 10 april) en de wereldbol voor Natuurdag van 15 april tot 22 april.

Ook Pasen is weer in zicht en Zipper komt wederom naar je eiland. Vanaf 28 maart zijn er overal op het eiland eieren te vinden die ingewisseld kunnen worden voor doe-het-zelfplannen. Op Konijnendag (4 april) kun je ze ook ruilen voor bijzondere beloningen. Vanaf eind maart kun je ook Nook-punten verzamelen in NookLink app.

Laat de lente maar snel beginnen! De nieuwe gratis update voor Animal Crossing: New Horizons verschijnt op 18 maart.

© Nintendo Co., Ltd., of Kyoto, Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.