Er zijn diverse beroepen die je aan jouw Sims kan geven. Een beroep kan je kiezen via de telefoon of de computer. Welk beroep is ons favoriet en welke juist niet?

De beroepen die er zijn in De Sims 4, zijn ook degene waarbij je mee kan reizen met je Sims. Je kan kiezen uit de vier beroepen; Dokter, Rechercheur, Wetenschapper en Acteur/Actrice. De grote vraag is dan natuurlijk, welke is onze favoriet en welke niet?

Alena: Ik vond de interactieve beroepen wel erg leuk toen ze werden toegevoegd, maar soms zo ingewikkeld en lastig om een promotie te behalen. Soms had ik het idee dat er zelfs een bug hier en daar zat. Inmiddels lijkt het wat beter te lopen en vind ik vooral het beroep als acteur erg leuk om te zien. Er zijn best veel verschillende scenario’s gedurende de carrière, maar uiteindelijk vind ik alles wat eentonig. Soms kies ik daarom nog liever voor een ‘saai’ baantje waarbij ik niet mee hoef of voor een freelancer carrière.

Patricia: Hoewel de pakketten erg leuk zijn waarbij je mee kan naar het werk van je Sims springt er voor mij eentje uit die ik echt heel leuk vind. Hoewel de dokter ook wel leuk is om te volgen, de rechercheur mij niet heel erg kon boeien en de wetenschapper voor mij vreselijk saai was, heb ik een Sim die super beroemd is en dus actrice is!


Ik blijf het leuk vinden om mee te gaan en te kijken welke film of serie ze een rol in mag spelen. Hoe ze haar van uiterlijk doen veranderen en welke outfit ze mag dragen. Ze speelt natuurlijk alles vol overgave en het is ook zeker hard werken en een hele uitdaging als ze moe is. Maar dat is voor mij echt mijn lievelingsberoep.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.