Dankzij de samenwerking tussen ontwikkelaars Deep Silver en 4A Games is de post-apocalyptische first-person-shooter Metro Redux is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Deze ultieme bundel bestaat uit de twee Metro-games: Metro 2033 en Metro: Last Light, met alle DLC die is uitgekomen.

Gedurende een periode van 8 maanden is Metro Redux intern ontwikkeld bij 4A Games, waardoor de horrorshooter nu vlekkeloos loopt op 720p in de handheldmodus. Speel je de game docked, dan zal de game in 1080p met een solide framerate van 30fps speelbaar zijn.

Metro 2033 speelt zich af, zoals de titel al doet vermoeden, in het jaar 2033. De wereld is vernietigd door een apocalyptische ramp, waardoor bijna de hele mensheid is uitgeroeid. Een handjevol overlevenden zocht hun toevlucht in de dieptes van de Moskouse metro. Dit heeft er toe geleid dat een hele generatie onder de grond is geboren en opgegroeid. De belegerde Metro Station-steden strijden om te overleven; zowel onderling met elkaar, als met de gruwelijke mutanten die de ramp met zich meegebracht heeft.

De Metro Redux-bundel bevat twee complete campagnes, inclusief alle DLC, die samen één groot avontuur vormen. De twee unieke speelstijlen en Ranger Mode nodigen spelers uit om de game meerdere malen op verschillende manieren te spelen. Zo kun je de game op Survival-modus spelen om de campagne te ervaren als een survival horror-game. Kies je voor de Spartan-modus, dan heb je de gevechtsvaardigheden van een Ranger tot je beschikking.

Mocht je de fysieke versie van Metro Redux aanschaffen, dan ontvang je beide games en alle DLC op één 16 GB-gamecard. Hierdoor hoeft er verder niets gedownload te worden en kan je gelijk aan de slag in de post-apocalyptische wereld van Metro.

De Metro-games zijn al eerder uitgebracht voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk hier de lanceertrailer van Metro Redux voor Nintendo Switch:

© DEEP SILVER / 4A GAMES

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.