We zwaaien het mooie Game-jaar 2019 uit en staan aan de start van Game-jaar 2020. De afgelopen tijd zijn de aankondigingen je om de oren gevlogen. Naar welke games kijkt de Female-Gamers redactie nu uit? Je leest onze hoge verwachtingen in dit artikel.

Cyberpunk 2077, Halo Infinite, The Last of Us Part II, Watch Dogs Legion, Dragon Ball Z, Baldur’s Gate 3, Gods & Monsters, The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel, Animal Crossing: New Horizons, Bloodlines 2, Marvel’s Avengers, Ori and the Will of the Wisps, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, Trials of Mana, Minecraft Dungeons, Outriders, Call of Duty: Black OPS 5, Skull & Bones…. we kunnen zo nog wel een tijdje door gaan. 2020 belooft een mooi game-jaar te worden met een berg aan mooie game-releases.

Er is eigenlijk altijd te veel keus en te weinig tijd om al die pracht en praal te kunnen spelen. Daarom hebben wij een aantal tips voor je om het jaar door te komen. Games waar de Female-Gamers-redactie naar uit kijkt en je wellicht inspireert voor het game-jaar 2020.

Alena:
Uiteraard kijk ik heel erg uit naar Animal Crossing: New Horizons! Ik ben zo benieuwd wat deze nieuwe versie gaat brengen en alle teasers, trailers en gameplay zien er wel heel fijn uit! Ori and the Will of the Wisps kijk ik ook al erg lang naar uit. Ik heb de eerste ook met tranen in mijn ogen uitgespeeld en ben erg benieuwd naar het vervolg. Daarnaast ben ik benieuwd naar Gods & Monsters van Ubisoft. Sinds de E3 zie ik die af en toe voorbij komen en ben ik heel benieuwd naar wat het spel brengt. Vooral het mythologische aspect vind ik wel weer heel tof.
Natuurlijk kwam Planet Zoo uit in 2019, dus ik ben wel benieuwd naar de DLC hiervoor en natuurlijk uitbreidingen voor The Sims 4.
Tot slot ben ik ook nog heel benieuwd naar de wat minder groots aangekondigde games als Spiritfarer, Ooblets, Fall Guys, The Wild at Heart, Kunai, Cake Bash, Summer in Mara, What the Golf, El Hijo en Moving Out. Ennnnnnn…. meer beelden van Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Die gaat ongetwijfeld niet in 2020 komen, misschien zelfs wel niet in 2021, maar hij komt er aan..

Boevje:
In 2020 staan Ori and the Will of the Wisps en Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 op haar verlanglijstje.

LisaCooper91:
Dé gamerelease van 2020 waar ik het meest naar uitkijk is toch denk ik wel Cyberpunk 2077. Mijn vertrouwen in CD Projekt RED is groot, dus ik ben erg benieuwd naar wat ze nu gaan afleveren. Zou het echt breathtaking gaan worden? De verwachtingen liggen in ieder geval hoog (ja, gevaarlijk, ik weet het!) en de collector’s edition heb ik inmiddels al een tijdje gepre-ordered staan; laat maar komen die hap!
Andere games waar ik ontzettend benieuwd naar ben zijn The Last of Us Part II, Gods and Monsters, en stiekem hoop ik dat we Dragon Age 4 krijgen.

Linn:
Ik hoop dit jaar meer te gaan gamen, ook al heb ik dat in 2019 al behoorlijk wat uren ingestoken. Onbekende dingen sta ik altijd voor open en zo heb ik vorig jaar een paar geweldige nieuwe games mogen ontdekken, maar ook ervaren dat andere games weer minder in mijn straatje passen. Dit jaar wil ik dit zeker door gaan zetten! De games waar ik enorm naar uit kijk zijn: Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch, dûh! Theme Hospital en Lego Star Was the Skywalker Saga voor dezelfde console. Mijn pijlen zijn tevens gericht op de ShaRkPG ManEater waarbij je als een haai zijnde wraak neemt op de mensheid. Ori and the Will of the Wisps staat eveneens op mijn verlanglijst, maar helaas ontbreekt de Xbox bij ons in huis. Het is hopen dat het niet al te lang duurt voordat ook de overige consoles plaats maken voor deze parel. Ongetwijfeld zal ik een hoop games die al enigszins op mijn vizier stonden vergeten zijn, echter hoop ik wel dit jaar een mooie boerderij-game te mogen spelen; Farmer’s Dynasty bijvoorbeeld.

Naar welke game(s) kijk jij uit in 2020?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.