Eerder schreven we al over het nieuwe project van Maxis, waarbij de ontwikkelaar de hulp heeft ingeschakeld van fans van de De Sims-franchise om een nieuw accessoirespakket samen te stellen. Het eerste onderdeel van het project is 18 november van start gegaan en deelnemers konden door middel van een enquête stemmen op het thema van het toekomstige accessoirespakket. De deadline van deze enquête is inmiddels behaald en het thema is hiermee gekozen: Hobby en Kunst!

De onderwerpen waar op gestemd konden worden waren Hobby en Kunst, Spookpret, Zelfverzorging, Wetenschap en Technologie, en Prettechniek. De spelonderdelen die voor het winnende thema, Hobby en Kunst, gekozen werden zijn breien, beeldhouwen, glasmaken, eetbare kunst en borduren.

Op 23 december zal de nieuwe enquête beschikbaar worden gesteld, waarbij er gestemd kan worden op de grafische stijl van het nieuwe accessoirespakket van De Sims 4. De voorgestelde grafische stijlen in deze enquête zullen als leidraad fungeren, voor de conceptuele vormgevers van Maxis, bij het ontwerpen van de voorwerpen en kleding. De deadline van deze enquête is 3 januari, 2020.

De rest van de planning is als volgt:

  • Stemmen op de kledingstijl (eind januari 2020): bekijk de vormgeving van families in verschillende kledingstijlen en kies jouw favoriete kledingstijl. Hiermee beïnvloed je de look van de kleding in het pakket.
  • Stemmen op voorwerpen (maart 2020): blader door de conceptuele vormgeving die we voor het pakket hebben ontworpen en kies jouw favorieten om te bepalen welke voorwerpen we in het pakket op moeten nemen.
  • Stemmen op naam en icoontje van het pakket (april 2020): selecteer een titel die het best past bij de sfeer en content van het nieuwe pakket. Bekijk verschillende icoontjes en selecteer het icoontje dat op de doos en in de in-gamecatalogus wordt gebruikt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang van dit leuke samenwerkingsproject, dan kun je terecht op het nieuwe gedeelte van het (Engelstalige) forum van De Sims dat speciaal gewijd is aan dit project.

© EA / MAXIS

LisaCooper91

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.