Zoals je al hebt kunnen lezen waren er tijdens Firstlook de Dutch Stream Awards. Toen het hele feest van het Firstlook Festival was afgelopen op zaterdag, was het tijd om de Nederlandse streamers in het zonnetje te zetten. Een deel door een vakjury gekozen en een deel gekozen door het publiek.

In eerste instantie dacht ik dat er alleen een publieksprijs was. Maar er was ook een vakjury die per categorie een aantal streamers heeft genomineerd. De vakjury bestaande uit een team van 9 personen, uit onder andere de marketing en tv wereld, hebben met hun kundige oog een aantal streamers genomineerd.

De uitslag heb ik niet zelf mee mogen maken, ik was al naar huis, de resultaten staan ook niet op de website van de Dutch Stream Awards. Gelukkig is de uitslag van de awards wel gestreamd via Twitch en kan je het zelf ook nakijken in een aflevering van ruim een uur. Geen zin of tijd? Dan kan je hieronder de uitslag ook gewoon bekijken natuurlijk!

Categorie: eSports (vakjury)
Winnaar: FollowGrubby

Categorie: eSports (publiek)
Winnaar: Royalistiq

Categorie: Beste Stream Team (vakjury)
Winnaar: Gamekings

Categorie: Beste Stream Team (publiek)
Winnaar: Lekker Spelen

Categorie: Beste Vrouwelijke Streamer (vakjury)
Winnaar: Mathia

Categorie: Beste Vrouwelijke Streamer (publiek)
Winnaar: Puxque

Categorie: Beste Mannelijke Streamer (vakjury)
Winnaar: Morrog

Categorie: Beste Mannelijke Streamer (publiek)
Winnaar: Serpentgameplay

Categorie: Beste Stream (vakjury)
Winnaar: Karim_Suus

Categorie: Beste Stream (publiek)
Winnaar: Lekker Spelen

Gefeliciteerd winnaars en volg ze hierboven via het linkje natuurlijk wel even, als je dit nog niet deed. Dan kan je zelf oordelen of ze terecht hebben gewonnen! Heb jij ook je stem uitgebracht? En heeft jouw favoriete streamer gewonnen?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.