Met de release van Fifa 20 om de hoek, komen we steeds meer te weten over de game. Zo heeft EA Sports een aantal nieuwe features aangekondigd, die we kunnen verwachten in de Career Mode. Zo is het nu voor het eerst mogelijk om vrouwelijke managers te creëren!

Het creëren van een manager is daarnaast ook uitgebreid met het kiezen van lichaamstype, huidskleur, kleding, haarstijl, en dus ook geslacht! Daarnaast is het ook mogelijk om op elk moment van het seizoen de outfit van je manager te veranderen. Perfect voor als je toch niet helemaal tevreden bent over je eerder gekozen outfit, of als je manager trekjes heeft overgenomen van de wispelturige Ronaldo.

Wil je, je als vrouw bewijzen tussen de mannen? Dat kan in de nieuwe spelmodus, genaamd Volta. Hierin wordt er straatvoetbal gespeeld, waarbij mannen en vrouwen tegen en met elkaar spelen.

Andere nieuwe features die we kunnen verwachten, zijn de vernieuwde interactieve persconferenties en spelerconversaties, waarbij je onder andere jouw team kan inspireren. Door tijdens de persconferenties de juiste dingen te zeggen, kun je bijvoorbeeld het team tevreden houden. Mochten sommige spelers toch niet helemaal tevreden zijn of met problemen kampen, dan kun je een één op één gesprek met de desbetreffende speler voeren. Resultaat hiervan is, dat de ervaring van elke wedstrijd weer anders aan zal voelen.

Meer weten over de nieuwe features die je kunt verwachten in Fifa 20? In de Pitch Notes van EA Sports wordt alles uitgebreid op een rijtje gezet.

Fifa 20 is, voor degenen die de Champions of Ultimate editie bestellen, te spelen vanaf 24 september. De standaardeditie zal op 27 september uitkomen.

De game zal beschikbaar zijn voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

© EA SPORTS

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.